توصیه سر آشپز سوپ مرغ و رشته فرنگی با ذرت
برای طبخ سوپ با گوشت قرمز، به جای سینه مرغ از ۴۵۰ گرم گوشت در این دستور غذایی استفاده کنید. گوشت را باریک خرد کرده و زمان طبخ را به ۱۰ دقیقه کاهش دهید.
۴۵۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان، خلالی خرد شده | |
۱.۲ لیتر/ ۲ پیمانه عصاره مرغ | |
۱۵۰میلی لیتر/ ¼ پیمانه خامه پرچرب | |
۱۰۰ گرم ورمیشل خشک | |
یک قاشق غذاخوری آرد ذرت | |
۳ قاشق غذاخوری شیر | |
۱۷۵ گرم دانه ذرت شیرین | |
نمک و فلفل | |
پیازچه ریزخرد شده برای تزیین(دلخواه) |
1. | خلال های مرغ، عصاره مرغ و خامه پرچرب را در یک قابلمه بزرگ بریزید و بگذارید روی حرارت كم به جوش آید. |
2. | حرارت را كم كنید و به مدت ۲۰ دقیقه به آرامی بجوشانید. چاشنی سوپ را با فلفل سیاه ونمک اندازه كنید. |
3. | در همین فاصله، به مدت ۱۰تا ۱۲دقیقه ورمیشل را درآب جوش و کمی نمک بپزید تا نرم شود. رشته فرنگی ها (ورمیشل)را آبكش كنید و گرم نگه دارید. |
4. | در یک كاسه كوچک، آرد ذرت و شیر را با هم ترکیب کنید تا یک مایه خمیر نرم و یکدست درست شود. این مخلوط را درون سوپ بریزید تا سوپ غلیظ شود. |
5. | ذرت شیرین و ورمیشل های پخته را به قابلمه افزوده و همه مواد را خوب با هم گرم کنید. |
6. | سوپ را به یک ظرف سوپ خوری گرم منتقل کنید یا داخل كاسه های سوپخوری یکنفره بریزید.در صورت تمایل، آن را با پیازچه تزیین كنید و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز سوپ مرغ و رشته فرنگی با ذرت
برای طبخ سوپ با گوشت قرمز، به جای سینه مرغ از ۴۵۰ گرم گوشت در این دستور غذایی استفاده کنید. گوشت را باریک خرد کرده و زمان طبخ را به ۱۰ دقیقه کاهش دهید.
دیدگاهتان را بنویسید