مواد لازم و ترکیبات

۴۵۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان، خلالی خرد شده
۱.۲ لیتر/ ۲ پیمانه عصاره مرغ
۱۵۰میلی لیتر/ ¼ پیمانه خامه پرچرب
۱۰۰ گرم ورمیشل خشک
یک قاشق غذاخوری آرد ذرت
۳ قاشق غذاخوری شیر
۱۷۵ گرم دانه ذرت شیرین
نمک و فلفل
پیازچه ریزخرد شده برای تزیین(دلخواه)

طرز تهیه

1.خلال های مرغ، عصاره مرغ و خامه پرچرب را در یک قابلمه بزرگ بریزید و بگذارید روی حرارت كم به جوش آید.
2.حرارت را كم كنید و به مدت ۲۰ دقیقه به آرامی بجوشانید. چاشنی سوپ را با فلفل سیاه ونمک اندازه كنید.
3.در همین فاصله، به مدت ۱۰تا ۱۲دقیقه ورمیشل را درآب جوش و کمی نمک بپزید تا نرم شود. رشته فرنگی ها (ورمیشل)را آبكش كنید و گرم نگه دارید.
4.در یک كاسه كوچک، آرد ذرت و شیر را با هم ترکیب کنید تا یک مایه خمیر نرم و یکدست درست شود. این مخلوط را درون سوپ بریزید تا سوپ غلیظ شود.
5.ذرت شیرین و ورمیشل های پخته را به قابلمه افزوده و همه مواد را خوب با هم گرم کنید.
6.سوپ را به یک ظرف سوپ خوری گرم منتقل کنید یا داخل كاسه های سوپخوری یکنفره بریزید.در صورت تمایل، آن را با پیازچه تزیین كنید و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز سوپ مرغ و رشته فرنگی با ذرت

برای طبخ سوپ با گوشت قرمز، به جای سینه مرغ از ۴۵۰ گرم گوشت در این دستور غذایی استفاده کنید. گوشت را باریک خرد کرده و زمان طبخ را به ۱۰ دقیقه کاهش دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.