توصیه سرآشپز سوپ مرغ و ذرت شیرین
در صورتیکه وقت کافی برای آماده کردن مرغ نداشتید، مرغ را بصورت پخته خریداری کرده، پوست آن را جدا نموده و گوشتش را خلال کنید.
۴۵۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان، باریک خلال شده | |
۲/۱ لیتر / ۲ پیمانه عصاره مرغ | |
۱۵۰ میلی لیتر خامه پرچرب | |
۱۰۰ گرم رشته ورمیشل خشک | |
یک قاشق غذاخوری آرد ذرت | |
۳ قاشق غذاخوری شیر | |
۱۷۵ گرم دانه ذرت شیرین | |
نمک و فلفل |
1. | مرغ، عصاره مرغ و خامه را داخل یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت ملایم به جوش آورید. سپس به آرامی حرارت را کم کرده و بگذارید حدود ۲۰ دقیقه بجوشد. برای خوش طعم شدن سوپ، به آن نمک و فلفل بیافزایید. |
2. | در همین فاصله، رشته های ورمیشل را جداگانه در آب جوش و کمی نمک، به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا نرم شود. سپس آن را آبکش کرده و گرم نگه دارید. |
3. | در یک کاسه کوچک آرد ذرت و شیر را با هم مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست بیاید. این مخلوط را داخل سوپ ریخته و هم بزنید تا سوپ غلظت بیشتری پیدا کند. |
4. | ذرت شیرین و ورمیشل را به محتویات قابلمه اضافه کرده و حرارت دهید. |
5. | سوپ را درون یک ظرف سوپخوری یا کاسه های یکنفره بریزید و داغ سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز سوپ مرغ و ذرت شیرین
در صورتیکه وقت کافی برای آماده کردن مرغ نداشتید، مرغ را بصورت پخته خریداری کرده، پوست آن را جدا نموده و گوشتش را خلال کنید.
دیدگاهتان را بنویسید