مواد اولیه لازم و ترکیبات

۴۵۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان، باریک خلال شده
۲/۱ لیتر / ۲ پیمانه عصاره مرغ
۱۵۰ میلی لیتر خامه پرچرب
۱۰۰ گرم رشته ورمیشل خشک
یک قاشق غذاخوری آرد ذرت
۳ قاشق غذاخوری شیر
۱۷۵ گرم دانه ذرت شیرین
نمک و فلفل

راهنمای پخت

1.مرغ، عصاره مرغ و خامه را داخل یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت ملایم به جوش آورید. سپس به آرامی حرارت را کم کرده و بگذارید حدود ۲۰ دقیقه بجوشد. برای خوش طعم شدن سوپ، به آن نمک و فلفل بیافزایید.
2.در همین فاصله، رشته های ورمیشل را جداگانه در آب جوش و کمی نمک، به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا نرم شود. سپس آن را آبکش کرده و گرم نگه دارید.
3.در یک کاسه کوچک آرد ذرت و شیر را با هم مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست بیاید. این مخلوط را داخل سوپ ریخته و هم بزنید تا سوپ غلظت بیشتری پیدا کند.
4.ذرت شیرین و ورمیشل را به محتویات قابلمه اضافه کرده و حرارت دهید.
5.سوپ را درون یک ظرف سوپخوری یا کاسه های یکنفره بریزید و داغ سرو نمایید.

توصیه سرآشپز  سوپ مرغ و ذرت شیرین

در صورتیکه وقت کافی برای آماده کردن مرغ نداشتید، مرغ را بصورت پخته خریداری کرده، پوست آن را جدا نموده و گوشتش را خلال کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.