توصیه سرآشپز سوپ مرغ و ذرت شیرین
در صورتیکه وقت کافی برای آماده کردن مرغ نداشتید، مرغ را بصورت پخته خریداری کرده، پوست آن را جدا نموده و گوشتش را خلال کنید.

| ۴۵۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان، باریک خلال شده | |
| ۲/۱ لیتر / ۲ پیمانه عصاره مرغ | |
| ۱۵۰ میلی لیتر خامه پرچرب | |
| ۱۰۰ گرم رشته ورمیشل خشک | |
| یک قاشق غذاخوری آرد ذرت | |
| ۳ قاشق غذاخوری شیر | |
| ۱۷۵ گرم دانه ذرت شیرین | |
| نمک و فلفل |
| 1. | مرغ، عصاره مرغ و خامه را داخل یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت ملایم به جوش آورید. سپس به آرامی حرارت را کم کرده و بگذارید حدود ۲۰ دقیقه بجوشد. برای خوش طعم شدن سوپ، به آن نمک و فلفل بیافزایید. |
| 2. | در همین فاصله، رشته های ورمیشل را جداگانه در آب جوش و کمی نمک، به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا نرم شود. سپس آن را آبکش کرده و گرم نگه دارید. |
| 3. | در یک کاسه کوچک آرد ذرت و شیر را با هم مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست بیاید. این مخلوط را داخل سوپ ریخته و هم بزنید تا سوپ غلظت بیشتری پیدا کند. |
| 4. | ذرت شیرین و ورمیشل را به محتویات قابلمه اضافه کرده و حرارت دهید. |
| 5. | سوپ را درون یک ظرف سوپخوری یا کاسه های یکنفره بریزید و داغ سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز سوپ مرغ و ذرت شیرین
در صورتیکه وقت کافی برای آماده کردن مرغ نداشتید، مرغ را بصورت پخته خریداری کرده، پوست آن را جدا نموده و گوشتش را خلال کنید.
دیدگاهتان را بنویسید