مواد لازم و ترکیبات

۵/۱ لیتر/ ¾ ۲ پیمانه عصاره مرغ (مراجعه به توصیه سرآشپز)
۲ عدد هویج کوچک، بسیار باریک ورقه شده
یک عدد ساقه کرفس، ریز خرد شده
یک عدد تره فرنگی تازه و کوچک، از طول نصف و باریک خلال شده
۱۱۵ گرم نخود سبز ریز، در صورت منجمد بودن یخ زدایی شود
۱۷۵ گرم برنج پخته
۱۵۰ گرم مرغ پخته، خرد شده
۲ قاشق چایخوری ترخون تازه، خرد شده
یک قاشق غذاخوری جعفری تازه، خرد شده
نمک و فلفل
برگ جعفری تازه برای تزیین

طرز تهیه

1.عصاره مرغ را داخل قابلمه بزرگی ریخته و هویج، کرفس و تره فرنگی را به آن بیافزایید. زمانیکه مواد به جوش آمدند، حرارت زیر آن را کم کنید تا به مدت ۱۰ دقیقه با درب بسته به آرامی قل بزنند.
2.نخود، برنج و مرغ را به آن اضافه کرده، هم بزنید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به پخت ادامه دهید تا سبزیجات نرم شوند.
3.ترخون و جعفری خرد شده را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید، سوپ را بچشید و در صورت لزوم، نمک و فلفل بیشتری به آن اضافه کنید.
4.سوپ را با ملاقه داخل کاسه های گرم بریزید، با جعفری تزیین کرده و سرو نمایید.

توصیه سرآشپز سوپ مرغ و برنج

اگر عصاره ی مرغی که استفاده کرده اید به اندازه ی کافی غلیظ نیست، یا از قرص های مکعبی عصاره مرغ استفاده می کنید، از همان ابتدا سبزی ها را به غذا اضافه کنید تا به عصاره طعم بیشتری بدهند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.