مواد لازم و ترکیبات

۳ ورقه نازک ژامبون دودی، خرد شده
۵۰۰ گرم مرغ بدون استخوان، خرد شده
۲ قاشق غذاخوری کره
۳ عدد سیب زمینی، خرد شده
۳ عدد پیاز، خرد شده
۶۰۰ میلی لیتر/ ۱ پیمانه عصاره ی مرغ
۶۰۰ میلی لیتر/ ۱ پیمانه شیر
نمک و فلفل به میزان لازم
۱۵۰ میلی لیتر خامه پرچرب
۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه، خرد شده
نان جو برای سرو

راهنمای دستور پخت

1.ژامبون و مرغ را داخل یک قابلمه ی بزرگ به مدت ۱۰ دقیقه سرخ کنید.
2.کره، سیب زمینی و پیاز را اضافه کرده و ۱۵ دقیقه ی دیگر به سرخ کردن ادامه دهید، مواد را به طور مرتب هم بزنید.
3.عصاره مرغ و شیر را به مواد افزوده و آنها را به جوش آورید تا به مدت ۴۵ دقیقه قل بزنند. بسته به ذائقه تان نمک و فلفل غذا را اندازه کنید.
4.خامه را به غذا اضافه کرده و مخلوط کنید، ۵ دقیقه دیگر جوشاندن مواد را ادامه دهید. جعفری را داخل سوپ ریخته و بعد از هم زدن، سوپ را درون کاسه های تک نفره یا سوپخوری بریزید و همراه با نان جو سرو نمایید.

توصیه سر آشپز تهیه سوپ مرغ دودی

در صورتیکه تمایل دارید سوپ را به عنوان یک وعده غذای اصلی سرو نمایید، می توانید از انواع سبزیجات مانند، تره فرنگی، کرفس یا ذرت شیرین نیز در آن استفاده نمایید.

طرز تهیه انواع سوپ در مجله آشپزی باگسی من

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.