مواد لازم و ترکیبات

۲۲۵ گرم مارچوبه تازه
۸۵۰ میلی لیتر/ ½ ۱ پیمانه عصاره تازه مرغ
۱۵۰ میلی لیتر آب انگور
یک شاخه تازه از جعفری، شوید و ترخون
یک حبه سیر
۶۰ گرم رشته برنجی نازک
۳۵۰ گرم مرغ بدون چربی، پخته، باریک رشته شده
نمک و فلفل سفید
یک عدد تره فرنگی کوچک، باریک رشته شده

طرز تهیه

1.مارچوبه را شسته و چوب سر آن را پاک کرده، دور بریزید. آنها را به قطعات ۴ سانتیمتری خرد کنید.
2.عصاره مرغ و آب انگور را داخل یک قابلمه بجوشانید.

3.سبزی ها را شسته و با یک نخ تمیز آنها را به هم ببندید. سیر ها را پوست کنده و به همراه سبزی ها، مارچوبه و رشته به قابلمه اضافه کنید. درب ظرف را بسته و به مدت ۵ دقیقه مواد را بجوشانید.
4.چاشنی را به عصاره مرغ اضافه کرده و هم بزنید. مواد را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه دیگر یا تا زمانیکه همه مواد گرم شوند، بجوشانید.
5.تره فرنگی را پاک کرده، از طول آن را یک شکاف تا نیمه ایجاد کنید و آن را زیر آب بشویید تا کثیفی و خاک آن از بین برود. آن را خوب بتکانید تا خشک شود. سپس باریک رشته کنید.
6.سبزی ها و سیر را از قابلمه بیرون آورده و دور بریزید. سوپ را با ملاقه داخل کاسه های گرم ریخته و روی آن تره فرنگی رشته شده بپاشید، بلافاصله سوپ را سرو نمایید.

توصیه سرآشپز سوپ مرغ با مارچوبه

در این دستور غذایی می توانید از هر نوع سبزی مورد علاقه خود استفاده کنید. دقت داشته باشید که سبزی انتخابی شما طعمی لطیف داشته باشد تا طعم زیاد مارچوبه را تحت تأثیر قرار ندهد. مارچوبه کوچک و ترد برای این غذا طعم مناسب تری دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.