مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری کره
۳۵۰ گرم مرغ بدون استخوان
۲/۱ لیتر/ ۲ پیمانه عصاره مرغ تازه (به صفحه ۵ مراجعه کنید)
یک دسته سبزی های معطر
۸ عدد آلو برقانی، هسته گرفته و دو نیم شده
نمک و فلفل سفید
۱۱۵ گرم برنج پخته و فلفل دلمه ای مکعبی شده (دلخواه)

طرز تهیه

1.کره را داخل یک قابلمه بزرگ گرم کرده و تره فرنگی ها را به قطعات ۵/۲ سانتیمتری خرد کنید.
2.مرغ و تره فرنگی را به قابلمه افزوده و به مدت ۸ دقیقه سرخ کنید.
3.در مرحله بعد عصاره مرغ و دسته سبزی های معطر را افزوده و همه مواد را با هم تفت دهید.
4.به مخلوط نمک و پودر تازه فلفل بزنید.
5.سوپ مرغ با تره فرنگی را به جوش بیاورید تا به مدت ۴۵ دقیقه قل بزند.
6.آلو برقانی هسته گرفته را به همراه برنج پخته و فلفل مکعبی (در صورت تمایل)، به قابلمه اضافه کرده و حدود ۲۰ دقیقه بجوشانید.
7.سبزی های معطر را از قابلمه خارج کرده، دور بریزید. سوپ را بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز سوپ مرغ با تره فرنگی

برای دسته سبزی های معطر می توانید از سبزی های دلخواه خود یا سبزی هایی مانند جعفری، رزماری و آویشن استفاده نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.