توصیه سرآشپز سوپ مرغ با تره فرنگی
برای دسته سبزی های معطر می توانید از سبزی های دلخواه خود یا سبزی هایی مانند جعفری، رزماری و آویشن استفاده نمایید.
۲ قاشق غذاخوری کره | |
۳۵۰ گرم مرغ بدون استخوان | |
۲/۱ لیتر/ ۲ پیمانه عصاره مرغ تازه (به صفحه ۵ مراجعه کنید) | |
یک دسته سبزی های معطر | |
۸ عدد آلو برقانی، هسته گرفته و دو نیم شده | |
نمک و فلفل سفید | |
۱۱۵ گرم برنج پخته و فلفل دلمه ای مکعبی شده (دلخواه) |
1. | کره را داخل یک قابلمه بزرگ گرم کرده و تره فرنگی ها را به قطعات ۵/۲ سانتیمتری خرد کنید. |
2. | مرغ و تره فرنگی را به قابلمه افزوده و به مدت ۸ دقیقه سرخ کنید. |
3. | در مرحله بعد عصاره مرغ و دسته سبزی های معطر را افزوده و همه مواد را با هم تفت دهید. |
4. | به مخلوط نمک و پودر تازه فلفل بزنید. |
5. | سوپ مرغ با تره فرنگی را به جوش بیاورید تا به مدت ۴۵ دقیقه قل بزند. |
6. | آلو برقانی هسته گرفته را به همراه برنج پخته و فلفل مکعبی (در صورت تمایل)، به قابلمه اضافه کرده و حدود ۲۰ دقیقه بجوشانید. |
7. | سبزی های معطر را از قابلمه خارج کرده، دور بریزید. سوپ را بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز سوپ مرغ با تره فرنگی
برای دسته سبزی های معطر می توانید از سبزی های دلخواه خود یا سبزی هایی مانند جعفری، رزماری و آویشن استفاده نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید