برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید.

۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
۴۵۰ گرم سیب زمینی تازه و کوچک، نصف شده | |
یک دسته پیازچه، حلقه شده | |
یک عدد فلفل دلمه زرد، خلال شده | |
۲ حبه سیر، له شده | |
۶۰۰ میلی لیتر عصاره ماهی | |
۲۲۵ گرم فیله ماهی سفید، پوست کنده و مکعبی خرد شده | |
۲۲۵ گرم فیله ماهی کاد دودی، بدون پوست و مکعبی خرد شده | |
۲۲۵ میلی لیتر آب انگور | |
۲ عدد گوجه فرنگی، پوست کنده، دانه گرفته و خرد شده | |
۱۰۰ گرم میگو، پوست کنده و پخته شده | |
۱۵۰ میلی لیتر خامه پرچرب | |
۲قاشق غذاخوری ریحان بازل تازه، رشته ای خرد شده |
برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید. برای آموزش غذای هندی اینجا کلیک کنید
1. | روغن نباتی را در قابلمه بزرگی گرم کرده، سیب زمینی ، پیازچه، فلفل و سیر را افزوده، به مدت ۳ دقیقه مرتب هم بزنید و به آرامی تفت دهید. |
2. | آب انگور و عصاره ماهی را اضافه کرده و آنها را به جوش بیاورید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید این مخلوط به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به آرامی بجوشد. |
3. | فیله های مکعبی ماهی و گوجه فرنگی ها را به سوپ بیافزایید و ۱۰ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید تا ماهی ها مغز پخت شوند. |
4. | میگوها، خامه و ریحان بازل رشته ای خرد شده را افزوده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بپزید. سوپ را داخل کاسه های گرم بریزید و بلافاصله سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید