برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید.

| ۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
| ۴۵۰ گرم سیب زمینی تازه و کوچک، نصف شده | |
| یک دسته پیازچه، حلقه شده | |
| یک عدد فلفل دلمه زرد، خلال شده | |
| ۲ حبه سیر، له شده | |
| ۶۰۰ میلی لیتر عصاره ماهی | |
| ۲۲۵ گرم فیله ماهی سفید، پوست کنده و مکعبی خرد شده | |
| ۲۲۵ گرم فیله ماهی کاد دودی، بدون پوست و مکعبی خرد شده | |
| ۲۲۵ میلی لیتر آب انگور | |
| ۲ عدد گوجه فرنگی، پوست کنده، دانه گرفته و خرد شده | |
| ۱۰۰ گرم میگو، پوست کنده و پخته شده | |
| ۱۵۰ میلی لیتر خامه پرچرب | |
| ۲قاشق غذاخوری ریحان بازل تازه، رشته ای خرد شده |
برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید. برای آموزش غذای هندی اینجا کلیک کنید
| 1. | روغن نباتی را در قابلمه بزرگی گرم کرده، سیب زمینی ، پیازچه، فلفل و سیر را افزوده، به مدت ۳ دقیقه مرتب هم بزنید و به آرامی تفت دهید. |
| 2. | آب انگور و عصاره ماهی را اضافه کرده و آنها را به جوش بیاورید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید این مخلوط به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به آرامی بجوشد. |
| 3. | فیله های مکعبی ماهی و گوجه فرنگی ها را به سوپ بیافزایید و ۱۰ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید تا ماهی ها مغز پخت شوند. |
| 4. | میگوها، خامه و ریحان بازل رشته ای خرد شده را افزوده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بپزید. سوپ را داخل کاسه های گرم بریزید و بلافاصله سرو نمایید. |

دیدگاهتان را بنویسید