مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
۴۵۰ گرم سیب زمینی تازه و کوچک، نصف شده
یک دسته پیازچه، حلقه شده
یک عدد فلفل دلمه زرد، خلال شده
۲ حبه سیر، له شده
۶۰۰ میلی لیتر عصاره ماهی
۲۲۵ گرم فیله ماهی سفید، پوست کنده و مکعبی خرد شده
۲۲۵ گرم فیله ماهی کاد دودی، بدون پوست و مکعبی خرد شده
۲۲۵ میلی لیتر آب انگور
۲ عدد گوجه فرنگی، پوست کنده، دانه گرفته و خرد شده
۱۰۰ گرم میگو، پوست کنده و پخته شده
۱۵۰ میلی لیتر خامه پرچرب
۲قاشق غذاخوری ریحان بازل تازه، رشته ای خرد شده
برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید.  برای آموزش غذای هندی اینجا کلیک کنید

طرز تهیه

1.روغن نباتی را در قابلمه بزرگی گرم کرده، سیب زمینی ، پیازچه، فلفل و سیر را افزوده، به مدت ۳ دقیقه مرتب هم بزنید و به آرامی تفت دهید.
2.آب انگور و عصاره ماهی را اضافه کرده و آنها را به جوش بیاورید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید این مخلوط به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به آرامی بجوشد.
3.فیله های مکعبی ماهی و گوجه فرنگی ها را به سوپ بیافزایید و ۱۰ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید تا ماهی ها مغز پخت شوند.
4.میگوها، خامه و ریحان بازل رشته ای خرد شده را افزوده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بپزید. سوپ را داخل کاسه های گرم بریزید و بلافاصله سرو نمایید.

برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید.

 برای آموزش غذای هندی اینجا کلیک کنید

شیرین پلوی زعفرانی باگسی من

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.