برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید.

| ۵ عدد گوجه فرنگی، رسیده | |
| ۵ حبه سیر، با پوست | |
| ۵۰۰ گرم ماهی اسنپر، خرد شده | |
| یک لیتر عصاره یا آب ماهی بعلاوه ۱یا ۲ قرص عصاره ماهی | |
| ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| ۲ عدد فلفل چیلی تازه، دانه گرفته و خرد شده | |
| برش های لیمو برای سرو |
برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید. برای آموزش غذای هندی مرغ تندوری اینجا کلیک...
| 1. | ماهیتابه چدنی را گرم کرده و تمام گوجه فرنگی ها و سیر را داخل آن بریزید و روی حرارت زیاد یا زیر حرارت گریل از قبل گرم شده، آنها را ذغالی کنید. باید پوست سبزیجات سیاه و ذغالی شده و گوشت درون آنها نرم شده باشد. می توانید گوجه فرنگی ها و حبه های سیر را روی سینی مخصوص کباب کردن، قرار داده و در فری که از قبل روی حرارت ۱۹۰ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵تا ۴۰۰درجه فانهایت ویا عدد ۵ تا ۶ فرهای گازی گرم شده، به مدت ۴۰ دقیقه بپزید. |
| 2. | بگذارید گوجه فرنگی ها و سیر سرد شوند، سپس پوست آنها را جدا کرده، دور بریزید و گوشت آنها را درشت خرد کنید. آنها را با آب و عصاره ای که از مواد بدست آمده است، در ماهیتابه مخلوط کرده و کنار بگذارید. |
| 3. | ماهی را در آب ماهی روی حرارت ملایم آب پز کرده تا رنگ آن از حالت شفاف خارج شده و کدر گردد. آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید. |
| 4. | روغن را درون یک ماهیتابه ریخته و پیازها را داخل آن سرخ کنید تا نرم شوند. روغن اضافی پیاز را بگیرید و داخل آب ماهی بریزید، سپس گوجه فرنگی و سیر را افزوده و هم بزنید. |
| 5. | غذا را به جوش آورده، حرارت را کم کنید. اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه آرام بجوشد تا طعم مواد با هم ترکیب شوند. سپس فلفل چیلی را اضافه کنید. |
| 6. | تکه های ماهی آب پز شده را بین کاسه های سوپخوری تقسیم کرده و سوپ داغ را با ملاقه روی آنها ریخته، با برش های لیمو سرو نمایید. |

دیدگاهتان را بنویسید