مواد لازم و ترکیبات

۵ عدد گوجه فرنگی، رسیده
۵ حبه سیر، با پوست
۵۰۰ گرم ماهی اسنپر، خرد شده
یک لیتر عصاره یا آب ماهی بعلاوه ۱یا ۲ قرص عصاره ماهی
۲ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ عدد فلفل چیلی تازه، دانه گرفته و خرد شده
برش های لیمو برای سرو
برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید.  برای آموزش غذای هندی مرغ تندوری اینجا کلیک...

طرز تهیه

1.ماهیتابه چدنی را گرم کرده و تمام گوجه فرنگی ها و سیر را داخل آن بریزید و روی حرارت زیاد یا زیر حرارت گریل از قبل گرم شده، آنها را ذغالی کنید. باید پوست سبزیجات سیاه و ذغالی شده و گوشت درون آنها نرم شده باشد. می توانید گوجه فرنگی ها و حبه های سیر را روی سینی مخصوص کباب کردن، قرار داده و در فری که از قبل روی حرارت ۱۹۰ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵تا ۴۰۰درجه فانهایت ویا عدد ۵ تا ۶ فرهای گازی گرم شده، به مدت ۴۰ دقیقه بپزید.
2.بگذارید گوجه فرنگی ها و سیر سرد شوند، سپس پوست آنها را جدا کرده، دور بریزید و گوشت آنها را درشت خرد کنید. آنها را با آب و عصاره ای که از مواد بدست آمده است، در ماهیتابه مخلوط کرده و کنار بگذارید.
3.ماهی را در آب ماهی روی حرارت ملایم آب پز کرده تا رنگ آن از حالت شفاف خارج شده و کدر گردد. آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
4.روغن را درون یک ماهیتابه ریخته و پیازها را داخل آن سرخ کنید تا نرم شوند. روغن اضافی پیاز را بگیرید و داخل آب ماهی بریزید، سپس گوجه فرنگی و سیر را افزوده و هم بزنید.
5.غذا را به جوش آورده، حرارت را کم کنید. اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه آرام بجوشد تا طعم مواد با هم ترکیب شوند. سپس فلفل چیلی را اضافه کنید.
6.تکه های ماهی آب پز شده را بین کاسه های سوپخوری تقسیم کرده و سوپ داغ را با ملاقه روی آنها ریخته، با برش های لیمو سرو نمایید.

برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید.

 برای آموزش غذای هندی مرغ تندوری اینجا کلیک کنید

مرغ تَندوری باگسی من boximan

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.