مواد لازم و ترکیبات

۴۵۰ میلی لیتر عصاره مرغ رقیق
۲ عدد برگ لیمو، خرد شده
۵ سانتیمتر گیاه لیمو، خرد شده
۳ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
۳ قاشق غذاخوری سس ماهی تایلندی
۲ عدد فلفل سبز تند (چیلی) کوچک، دانه گرفته و ریز خرد شده
½ قاشق چایخوری شکر
۸ عدد قارچ شیتاک کوچک، نصف شده
۴۵۰ گرم میگو خام، بدون پوست و پاک کرده
پیازچه برای تزیین
مواد لازم برای تهیه سس تام یام :
۴ قاشق غذاخوری روغن نباتی
۵ حبه سیر، ریز خرد شده
یک عدد پیاز شالوت بزرگ، ریز خرد شده
۲ عدد فلفل قرمز تند بزرگ، خشک و خرد شده
یک قاشق غذاخوری میگو ی خشک شده (دلخواه)
یک قاشق غذاخوری سس ماهی تایلندی
۲ قاشق چایخوری شکر

طرز تهیه

1.ابتدا سس تام یام را آماده کنید. روغن را در یک ماهیتابه کوچک گرم کنید و سیر را در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند، آنها را با یک کفگیر از ماهیتابه خارج کنید و کنار بگذارید. پیاز شالوت را در روغن بریزید و تفت دهید تا سرخ و برشته شود و آن را نیز با کفگیر سوراخ دار از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید. فلفل قرمز را داخل ماهیتابه بریزید و تا زمانیکه رنگ آن تیره شود تفت دهید. پس از آن فلفل ها را با کفگیر از روغن بیرون آورید و روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بریزید تا روغن آن گرفته شود. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید تا از روغن آن بعداً استفاده کنید.
2.در آسیاب یا غذاساز کوچکی میگوی خشک شده را پودر کنید. سپس پیاز شالوت، سیر و فلفل را که کنار گذاشته بودید به آن اضافه کنید تا یک سس نرم و صاف به دست آید. سس را به ماهیتابه برگردانید و روی حرارت ملایم بگذارید و سس ماهی و شکر را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید.
3.عصاره مرغ و ۲ قاشق از سس تام یام را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید و برگ لیمو ترش و لیموسنگی، آب لیمو ترش، سس ماهی، فلفل و شکر را به آن اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه آرام بجوشانید.
4.میگو و قارچ را بریزید و به مدت ۲ تا ۳دقیقه حرارت دهید تا میگوها بپزند. با ملاقه، سوپ را درون کاسه های گرم بریزید، روی آن را با پیازچه تزیین کنید و بلافاصله سرو نمایید.

سوپ ماهی تایلندی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.