سوپ ماهی تایلندی

| ۴۵۰ میلی لیتر عصاره مرغ رقیق | |
| ۲ عدد برگ لیمو، خرد شده | |
| ۵ سانتیمتر گیاه لیمو، خرد شده | |
| ۳ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش | |
| ۳ قاشق غذاخوری سس ماهی تایلندی | |
| ۲ عدد فلفل سبز تند (چیلی) کوچک، دانه گرفته و ریز خرد شده | |
| ½ قاشق چایخوری شکر | |
| ۸ عدد قارچ شیتاک کوچک، نصف شده | |
| ۴۵۰ گرم میگو خام، بدون پوست و پاک کرده | |
| پیازچه برای تزیین | |
| مواد لازم برای تهیه سس تام یام : | |
| ۴ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
| ۵ حبه سیر، ریز خرد شده | |
| یک عدد پیاز شالوت بزرگ، ریز خرد شده | |
| ۲ عدد فلفل قرمز تند بزرگ، خشک و خرد شده | |
| یک قاشق غذاخوری میگو ی خشک شده (دلخواه) | |
| یک قاشق غذاخوری سس ماهی تایلندی | |
| ۲ قاشق چایخوری شکر |
| 1. | ابتدا سس تام یام را آماده کنید. روغن را در یک ماهیتابه کوچک گرم کنید و سیر را در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند، آنها را با یک کفگیر از ماهیتابه خارج کنید و کنار بگذارید. پیاز شالوت را در روغن بریزید و تفت دهید تا سرخ و برشته شود و آن را نیز با کفگیر سوراخ دار از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید. فلفل قرمز را داخل ماهیتابه بریزید و تا زمانیکه رنگ آن تیره شود تفت دهید. پس از آن فلفل ها را با کفگیر از روغن بیرون آورید و روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بریزید تا روغن آن گرفته شود. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید تا از روغن آن بعداً استفاده کنید. |
| 2. | در آسیاب یا غذاساز کوچکی میگوی خشک شده را پودر کنید. سپس پیاز شالوت، سیر و فلفل را که کنار گذاشته بودید به آن اضافه کنید تا یک سس نرم و صاف به دست آید. سس را به ماهیتابه برگردانید و روی حرارت ملایم بگذارید و سس ماهی و شکر را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید. |
| 3. | عصاره مرغ و ۲ قاشق از سس تام یام را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید و برگ لیمو ترش و لیموسنگی، آب لیمو ترش، سس ماهی، فلفل و شکر را به آن اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه آرام بجوشانید. |
| 4. | میگو و قارچ را بریزید و به مدت ۲ تا ۳دقیقه حرارت دهید تا میگوها بپزند. با ملاقه، سوپ را درون کاسه های گرم بریزید، روی آن را با پیازچه تزیین کنید و بلافاصله سرو نمایید. |

دیدگاهتان را بنویسید