مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ عدد سیب زمینی، مکعبی خردشده
یک عدد پیاز، نگینی خرد شده
۲۲۵ گرم گلچه های کلم بروكلی
۱۲۵ گرم پنیر بلوچیز،تکه تکه شده
یک لیتر/¾۱ پیمانه عصاره سبزیجات
۱۵۰میلی لیتر/ ¼ پیمانه خامه پرچرب
مقداری پودر فلفل قرمز پاپریکا
نمک و فلفل

طرز تهیه

1.روغن را در یک قابلمه بزرگ حرارت داده، سیب زمینی و پیاز را به آن افزوده، به مدت ۵ دقیقه آرام تفت دهید و مرتب آن را هم بزنید.
2.تعدادی از گلچه های کلم بروُکلی را برای تزیین کنار بگذارید و باقی مانده را داخل قابلمه بریزید. سپس پنیر و عصاره سبزیجات را بیافزایید.
3.بگذارید مواد به جوش بیایند، حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید.مواد را به مدت ۲۵ دقیقه بجوشانید تا سیب زمینی ها نرم و ترد شوند.
4.سوپ را داخل غذاساز ریخته، آن را روشن کنید تا مواد نرم و یکدست شوند یا می توانید مواد را با فشار پشت قاشق چوبی له کنید و از صافی رد نمایید.
5.سوپ پوره شده را به یک قابلمه تمیز برگردانید و آن را با خامه مخلوط کنید. سپس مقداری پاپریکا و نمک به آن اضافه کنید.
6.کلم بروکلی های کنار گذاشته شده را به مدت ۲دقیقه در یک قابلمه حاوی آب جوش بیندازید سپس با یک کفگیر آنها را خارج کنید.
7.سوپ را داخل کاسه های گرم بریزید. روی آن را با گلچه های کلم بروکلی و بقیه فلفل پاپریکا تزیین کنید و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز سوپ سیب زمینی و کلم بروُکلی

این سوپ بسیار راحت منجمد می شود. با روشی كه در این دستور آمده، تا مرحله ۴پیش بروید و بعد از پوره کردن، آن را در فریزر منجمد كنید. خامه و فلفل پاپریکا را قبل از سرو، اضافه کنید. سپس سوپ را تزیین كرده و سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.