سوپ سبزیجات و نخود

| ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| یک عدد پیاز درشت، ریز خرد شده | |
| ۲ تا ۳ حبه سیر، له شده | |
| ½ تا ۱ عدد فلفل چیلی قرمز، دانه گرفته و بسیار ریز خرد شده | |
| یک عدد سینه مرغ (حدود ۱۵۰ گرم)، بدون پوست و استخوان، به تکه های درشت خرد شده | |
| ۲ ساقه کرفس، ریز خرد شده | |
| ۱۷۵ گرم هویج، درشت رنده شده | |
| ۳/۱ لیتر/ ¼ ۲ پیمانه عصاره مرغ | |
| ۲ عدد برگ بو | |
| ½ قاشق چایخوری اورگانوی خشک | |
| ¼ قاشق چایخوری پودر دارچین | |
| ۴۰۰ گرم نخود کنسروی، آبکش شده | |
| ۲ عدد گوجه فرنگی، پوست کنده، دانه گرفته و خرد شده | |
| یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی | |
| نمک و فلفل به میزان لازم | |
| گشنیز و جعفری تازه، خرد شده برای تزیین | |
| ترتیلای ذرت یا گندم برای سرو |
| 1. | روغن را در یک ماهیتابه بزرگ حرارت داده و پیاز، سیر و چیلی را در آن به آرامی سرخ کنید تا نرم شوند ولی تغییر رنگ ندهند. |
| 2. | مرغ را به ماهیتابه اضافه کرده، به پخت ادامه دهید تا کاملاً پخته و کمی طلایی شود. |
| 3. | کرفس، هویج، عصاره ی مرغ، برگ بو، اورگانو، دارچین، نمک و فلفل را بیافزایید. مواد را به جوش آورده، سپس درب ماهیتابه را ببندید و به مدت ۲۰ دقیقه به آرامی آن را بجوشانید تا مرغ به طور کامل پخته و ترد شود. |
| 4. | مرغ را از سوپ بیرون آورده و آن را ریز خرد کرده یا باریک رشته کنید. |
| 5. | مرغ را به همراه نخود، گوجه فرنگی و رب گوجه به ماهیتابه برگردانید. سوپ را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگر درون قابلمه با درب بسته بجوشانید. برگ بو را از سوپ خارج کرده، دور بریزید و نمک و فلفل غذا را اندازه کنید. |
| 6. | جعفری و گشنیز را روی سوپ ریخته و آن را در حالیکه بسیار داغ است به همراه ترتیلای گرم سرو نمایید. |

دیدگاهتان را بنویسید