مواد لازم و ترکیبات

۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک عدد پیاز درشت، ریز خرد شده
۲ تا ۳ حبه سیر، له شده
½ تا ۱ عدد فلفل چیلی قرمز، دانه گرفته و بسیار ریز خرد شده
یک عدد سینه مرغ (حدود ۱۵۰ گرم)، بدون پوست و استخوان، به تکه های درشت خرد شده
۲ ساقه کرفس، ریز خرد شده
۱۷۵ گرم هویج، درشت رنده شده
۳/۱ لیتر/ ¼ ۲ پیمانه عصاره مرغ
۲ عدد برگ بو
½ قاشق چایخوری اورگانوی خشک
¼ قاشق چایخوری پودر دارچین
۴۰۰ گرم نخود کنسروی، آبکش شده
۲ عدد گوجه فرنگی، پوست کنده، دانه گرفته و خرد شده
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نمک و فلفل به میزان لازم
گشنیز و جعفری تازه، خرد شده برای تزیین
ترتیلای ذرت یا گندم برای سرو

طرز تهیه

1.روغن را در یک ماهیتابه بزرگ حرارت داده و پیاز، سیر و چیلی را در آن به آرامی سرخ کنید تا نرم شوند ولی تغییر رنگ ندهند.
2.مرغ را به ماهیتابه اضافه کرده، به پخت ادامه دهید تا کاملاً پخته و کمی طلایی شود.
3.کرفس، هویج، عصاره ی مرغ، برگ بو، اورگانو، دارچین، نمک و فلفل را بیافزایید. مواد را به جوش آورده، سپس درب ماهیتابه را ببندید و به مدت ۲۰ دقیقه به آرامی آن را بجوشانید تا مرغ به طور کامل پخته و ترد شود.
4.مرغ را از سوپ بیرون آورده و آن را ریز خرد کرده یا باریک رشته کنید.
5.مرغ را به همراه نخود، گوجه فرنگی و رب گوجه به ماهیتابه برگردانید. سوپ را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگر درون قابلمه با درب بسته بجوشانید. برگ بو را از سوپ خارج کرده، دور بریزید و نمک و فلفل غذا را اندازه کنید.
6.جعفری و گشنیز را روی سوپ ریخته و آن را در حالیکه بسیار داغ است به همراه ترتیلای گرم سرو نمایید.

سوپ سبزیجات و نخود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.