سوپ سبزیجات و نخود

۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
یک عدد پیاز درشت، ریز خرد شده | |
۲ تا ۳ حبه سیر، له شده | |
½ تا ۱ عدد فلفل چیلی قرمز، دانه گرفته و بسیار ریز خرد شده | |
یک عدد سینه مرغ (حدود ۱۵۰ گرم)، بدون پوست و استخوان، به تکه های درشت خرد شده | |
۲ ساقه کرفس، ریز خرد شده | |
۱۷۵ گرم هویج، درشت رنده شده | |
۳/۱ لیتر/ ¼ ۲ پیمانه عصاره مرغ | |
۲ عدد برگ بو | |
½ قاشق چایخوری اورگانوی خشک | |
¼ قاشق چایخوری پودر دارچین | |
۴۰۰ گرم نخود کنسروی، آبکش شده | |
۲ عدد گوجه فرنگی، پوست کنده، دانه گرفته و خرد شده | |
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی | |
نمک و فلفل به میزان لازم | |
گشنیز و جعفری تازه، خرد شده برای تزیین | |
ترتیلای ذرت یا گندم برای سرو |
1. | روغن را در یک ماهیتابه بزرگ حرارت داده و پیاز، سیر و چیلی را در آن به آرامی سرخ کنید تا نرم شوند ولی تغییر رنگ ندهند. |
2. | مرغ را به ماهیتابه اضافه کرده، به پخت ادامه دهید تا کاملاً پخته و کمی طلایی شود. |
3. | کرفس، هویج، عصاره ی مرغ، برگ بو، اورگانو، دارچین، نمک و فلفل را بیافزایید. مواد را به جوش آورده، سپس درب ماهیتابه را ببندید و به مدت ۲۰ دقیقه به آرامی آن را بجوشانید تا مرغ به طور کامل پخته و ترد شود. |
4. | مرغ را از سوپ بیرون آورده و آن را ریز خرد کرده یا باریک رشته کنید. |
5. | مرغ را به همراه نخود، گوجه فرنگی و رب گوجه به ماهیتابه برگردانید. سوپ را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگر درون قابلمه با درب بسته بجوشانید. برگ بو را از سوپ خارج کرده، دور بریزید و نمک و فلفل غذا را اندازه کنید. |
6. | جعفری و گشنیز را روی سوپ ریخته و آن را در حالیکه بسیار داغ است به همراه ترتیلای گرم سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید