مواد لازم و ترکیبات

۱۲۵ گرم قارچ چتری
½ خیار
۲ عدد پیازچه
یک حبه سیر
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
۲۵ گرم نودل(رشته چینی برنج)
¾ قاشق چایخوری نمک
یک قاشق غذاخوری سویا سس

طرز تهیه

1.قارچ ها را شسته، با یک حوله كاغذی خشک كنید و به ورقه های نازک خرد كنید. پوست آنها را جدا نکنید تا طعم بیشتری به غذابدهید.
2.خیار را از طول نصف كنید. از یک قاشق چایخوری برای بیرون آوردن محتویات آن استفاده كنید و خیار را نازک خرد كنید.
3.پیازچه ها را ریز خرد كنید و سیر را به صورت خلال های باریک ببرید.
4.روغن نباتی را در یک ماهیتابه بزرگ یا wok (ماهیتابه ای گود، بزرگ و کاسه ای شکل مخصوص تفت دادن غذاهای چینی) حرارت دهید.
5.پیازچه ها و سیر را داخل روغن بریزید، هم بزنید و ۳۰ ثانیه سرخ كنید. قارچ ها را اضافه كرده،هم بزنید و برای ۲ تا ۳ دقیقه سرخ كنید.
6.۶۰۰ میلی لیتریا یک پیمانه آب اضافه كنید. رشته فرنگی ها را شكسته و کوتاه کنید و به سوپ بیافزایید. گهگاهی آن را به هم زده تا به جوش آید.
7.تكه های خیار را اضافه كنید ، نمک و سویا سس بزنید و برای ۲ تا ۳ دقیقه با حرارت كم بجوشانید.
8.سوپ رشته فرنگی قارچ را در كاسه های گرم شده،سرو کنید. رشته ها و سبزیجات را یکنواخت و یک اندازه بین کاسه ها تقسیم کنید.

توصیه های سر آشپز سوپ رشته فرنگی قارچ

بیرون آوردن محتویات و دانه های خیار باعث می شود پس از ورقه کردن،خیار شکل زیباتری در غذا داشته باشد، همچنین هرگونه تلخی احتمالی خیار با این کار از بین می رود. ولی در صورت تمایل ،می توانید آنها را از وسط خیار خارج نکنید.

.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.