توصیه سرآشپز سوپ دریایی کارائیب
برای حفظ طعم اصیل سوپ کارائیب یک مشت گشنیز تازه همراه با اسفناج به آن اضافه کنید.
۱۵۰ گرم میگوی پوست گرفته متوسط | |
۲۰۰ گرم فیله ماهی سفید، پوست گرفته و مکعبی خرد شده | |
¾ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز | |
¼ قاشق چایخوری پودر زیره | |
یک قاشق چایخوری پوره فلفل چیلی | |
۳ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه | |
یک قاشق غذاخوری کره | |
یک عددپیاز، نصف شده و نازک حلقه شده | |
۲ عدد تره فرنگی بزرگ، نازک حلقه شده | |
۳ حبه سیر، ریز خرد شده | |
یک عدد سیب زمینی بزرگ، مکعبی خرد شده | |
۲/۱ لیتر/ ۲ پیمانه عصاره مرغ یا سبزیجات | |
۲۵۰ گرم برگ اسفناج | |
۱۲۰ میلی لیتر شیر نارگیل | |
نمک و فلفل |
1. | میگو و ماهی را همراه گشنیز، زیره، پوره فلفل چیلی و آب لیمو در کاسه ای بریزید و در حین انجام مراحل ۲ تا ۴، آنها را کنار بگذارید تا خیس بخورند. |
2. | کره را در قابلمه ای بزرگ آب کرده، پیاز و تره فرنگی را اضافه کنید، درب قابلمه را ببندید تا به مدت ۱۰ دقیقه بپزد. آن را گهگاهی هم بزنید تا پیاز و تره فرنگی نرم شوند. سیر را بیافزایید و اجازه دهید به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بپزند. |
3. | سیب زمینی و عصاره مرغ یا سبزیجات را اضافه کنید. اجازه دهید به جوش بیایند، سپس حرارت را کم کنید، درب قابلمه را ببندید و بگذارید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه به آرامی بپزند. برگ های اسفناج را بیافزایید و بدون درپوش به مدت ۳ دقیقه غذا را بجوشانید تا برگ های اسفناج کمی نرم شوند. |
4. | اجازه دهید سوپ کمی سرد شود، سپس آن را داخل غذاساز یا مخلوط کن به صورت پوره در آورید تا یک مایه نرم و صاف به دست آید. |
5. | پوره سوپ را به قابلمه برگردانید و شیر نارگیل را به آن اضافه کنید. مخلوط ماهی ومیگو را به آن بیافزایید و به مدت ۸ دقیقه آرام بجوشانید، گاهی آن را هم بزنید تا ماهی و میگو بپزند و به راحتی ورقه و تکه شوند. |
6. | نمک و فلفل سوپ را بریزید. در صورت تمایل، مقدار بیشتری آب لیمو و پوره چیلی به آن اضافه کنید. غذا را به کمک ملاقه در کاسه های گرم بریزید و سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز سوپ دریایی کارائیب
برای حفظ طعم اصیل سوپ کارائیب یک مشت گشنیز تازه همراه با اسفناج به آن اضافه کنید.
دیدگاهتان را بنویسید