مواد لازم و ترکیبات

۱۵۰ گرم میگوی پوست گرفته متوسط
۲۰۰ گرم فیله ماهی سفید، پوست گرفته و مکعبی خرد شده
¾ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
¼ قاشق چایخوری پودر زیره
یک قاشق چایخوری پوره فلفل چیلی
۳ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
یک قاشق غذاخوری کره
یک عددپیاز، نصف شده و نازک حلقه شده
۲ عدد تره فرنگی بزرگ، نازک حلقه شده
۳ حبه سیر، ریز خرد شده
یک عدد سیب زمینی بزرگ، مکعبی خرد شده
۲/۱ لیتر/ ۲ پیمانه عصاره مرغ یا سبزیجات
۲۵۰ گرم برگ اسفناج
۱۲۰ میلی لیتر شیر نارگیل
نمک و فلفل

طرز تهیه

1.میگو و ماهی را همراه گشنیز، زیره، پوره فلفل چیلی و آب لیمو در کاسه ای بریزید و در حین انجام مراحل ۲ تا ۴، آنها را کنار بگذارید تا خیس بخورند.
2.کره را در قابلمه ای بزرگ آب کرده، پیاز و تره فرنگی را اضافه کنید، درب قابلمه را ببندید تا به مدت ۱۰ دقیقه بپزد. آن را گهگاهی هم بزنید تا پیاز و تره فرنگی نرم شوند. سیر را بیافزایید و اجازه دهید به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بپزند.
3.سیب زمینی و عصاره مرغ یا سبزیجات را اضافه کنید. اجازه دهید به جوش بیایند، سپس حرارت را کم کنید، درب قابلمه را ببندید و بگذارید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه به آرامی بپزند. برگ های اسفناج را بیافزایید و بدون درپوش به مدت ۳ دقیقه غذا را بجوشانید تا برگ های اسفناج کمی نرم شوند.
4.اجازه دهید سوپ کمی سرد شود، سپس آن را داخل غذاساز یا مخلوط کن به صورت پوره در آورید تا یک مایه نرم و صاف به دست آید.
5.پوره سوپ را به قابلمه برگردانید و شیر نارگیل را به آن اضافه کنید. مخلوط ماهی ومیگو را به آن بیافزایید و به مدت ۸ دقیقه آرام بجوشانید، گاهی آن را هم بزنید تا ماهی و میگو بپزند و به راحتی ورقه و تکه شوند.
6.نمک و فلفل سوپ را بریزید. در صورت تمایل، مقدار بیشتری آب لیمو و پوره چیلی به آن اضافه کنید. غذا را به کمک ملاقه در کاسه های گرم بریزید و سرو نمایید.

توصیه سرآشپز سوپ دریایی کارائیب

برای حفظ طعم اصیل سوپ کارائیب یک مشت گشنیز تازه همراه با اسفناج به آن اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.