توصیه سرآشپز سوپ دریایی کارائیب
برای حفظ طعم اصیل سوپ کارائیب یک مشت گشنیز تازه همراه با اسفناج به آن اضافه کنید.

| ۱۵۰ گرم میگوی پوست گرفته متوسط | |
| ۲۰۰ گرم فیله ماهی سفید، پوست گرفته و مکعبی خرد شده | |
| ¾ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز | |
| ¼ قاشق چایخوری پودر زیره | |
| یک قاشق چایخوری پوره فلفل چیلی | |
| ۳ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه | |
| یک قاشق غذاخوری کره | |
| یک عددپیاز، نصف شده و نازک حلقه شده | |
| ۲ عدد تره فرنگی بزرگ، نازک حلقه شده | |
| ۳ حبه سیر، ریز خرد شده | |
| یک عدد سیب زمینی بزرگ، مکعبی خرد شده | |
| ۲/۱ لیتر/ ۲ پیمانه عصاره مرغ یا سبزیجات | |
| ۲۵۰ گرم برگ اسفناج | |
| ۱۲۰ میلی لیتر شیر نارگیل | |
| نمک و فلفل |
| 1. | میگو و ماهی را همراه گشنیز، زیره، پوره فلفل چیلی و آب لیمو در کاسه ای بریزید و در حین انجام مراحل ۲ تا ۴، آنها را کنار بگذارید تا خیس بخورند. |
| 2. | کره را در قابلمه ای بزرگ آب کرده، پیاز و تره فرنگی را اضافه کنید، درب قابلمه را ببندید تا به مدت ۱۰ دقیقه بپزد. آن را گهگاهی هم بزنید تا پیاز و تره فرنگی نرم شوند. سیر را بیافزایید و اجازه دهید به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بپزند. |
| 3. | سیب زمینی و عصاره مرغ یا سبزیجات را اضافه کنید. اجازه دهید به جوش بیایند، سپس حرارت را کم کنید، درب قابلمه را ببندید و بگذارید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه به آرامی بپزند. برگ های اسفناج را بیافزایید و بدون درپوش به مدت ۳ دقیقه غذا را بجوشانید تا برگ های اسفناج کمی نرم شوند. |
| 4. | اجازه دهید سوپ کمی سرد شود، سپس آن را داخل غذاساز یا مخلوط کن به صورت پوره در آورید تا یک مایه نرم و صاف به دست آید. |
| 5. | پوره سوپ را به قابلمه برگردانید و شیر نارگیل را به آن اضافه کنید. مخلوط ماهی ومیگو را به آن بیافزایید و به مدت ۸ دقیقه آرام بجوشانید، گاهی آن را هم بزنید تا ماهی و میگو بپزند و به راحتی ورقه و تکه شوند. |
| 6. | نمک و فلفل سوپ را بریزید. در صورت تمایل، مقدار بیشتری آب لیمو و پوره چیلی به آن اضافه کنید. غذا را به کمک ملاقه در کاسه های گرم بریزید و سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز سوپ دریایی کارائیب
برای حفظ طعم اصیل سوپ کارائیب یک مشت گشنیز تازه همراه با اسفناج به آن اضافه کنید.
دیدگاهتان را بنویسید