مواد لازم و ترکیبات

۴ قاشق غذاخوری کره
یک عدد پیاز بزرگ، خرد شده
۳۰۰ گرم مرغ پخته، ریز رشته شده
۶۰۰ میلی لیتر/ ۱ پیمانه عصاره ی مرغ
یک قاشق غذاخوری ترخون تازه، خرد شده
۱۵۰ میلی لیتر خامه ی پرچرب
نمک و فلفل به میزان لازم
برگ ترخون تازه برای تزیین
نان نازک برشته برای سرو

راهنمای دستور پخت

1.کره را در یک قابلمه ی بزرگ آب کرده و پیاز را به مدت ۳ دقیقه در آن سرخ کنید.
2.رشته های مرغ را به همراه ۳۰۰ میلی لیتر عصاره ی آن به قابلمه اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کنید.
3.قابلمه را جوش آورده و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه دهید مواد قل بزند. آن را کنار بگذارید تا خنک شود، سپس مواد داخل سوپ را صاف کنید.
4.آب باقیمانده از سوپ را به مواد افزوده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
5.ترخون را به مواد بیافزایید، سوپ را داخل سوپ خوری یا کاسه ی مخصوص سرو ریخته و خامه را به صورت پیچشی روی آن بریزید.
6.سوپ را با برگ ترخون تازه تزیین کرده و به همراه نان برشته سرو نمایید.

توصیه سر آشپز

درصورت در دسترس نبودن ترخون تازه، ترخون خشک شده و منجمد در فریزر نیز گزینه ی مناسبی می باشد. برای کم کالری کردن غذا خامه ی کم چرب را جایگزین خامه ی پرچرب نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.