توصیه سر آشپز
درصورت در دسترس نبودن ترخون تازه، ترخون خشک شده و منجمد در فریزر نیز گزینه ی مناسبی می باشد. برای کم کالری کردن غذا خامه ی کم چرب را جایگزین خامه ی پرچرب نمایید.

| ۴ قاشق غذاخوری کره | |
| یک عدد پیاز بزرگ، خرد شده | |
| ۳۰۰ گرم مرغ پخته، ریز رشته شده | |
| ۶۰۰ میلی لیتر/ ۱ پیمانه عصاره ی مرغ | |
| یک قاشق غذاخوری ترخون تازه، خرد شده | |
| ۱۵۰ میلی لیتر خامه ی پرچرب | |
| نمک و فلفل به میزان لازم | |
| برگ ترخون تازه برای تزیین | |
| نان نازک برشته برای سرو |
| 1. | کره را در یک قابلمه ی بزرگ آب کرده و پیاز را به مدت ۳ دقیقه در آن سرخ کنید. |
| 2. | رشته های مرغ را به همراه ۳۰۰ میلی لیتر عصاره ی آن به قابلمه اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کنید. |
| 3. | قابلمه را جوش آورده و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه دهید مواد قل بزند. آن را کنار بگذارید تا خنک شود، سپس مواد داخل سوپ را صاف کنید. |
| 4. | آب باقیمانده از سوپ را به مواد افزوده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. |
| 5. | ترخون را به مواد بیافزایید، سوپ را داخل سوپ خوری یا کاسه ی مخصوص سرو ریخته و خامه را به صورت پیچشی روی آن بریزید. |
| 6. | سوپ را با برگ ترخون تازه تزیین کرده و به همراه نان برشته سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز
درصورت در دسترس نبودن ترخون تازه، ترخون خشک شده و منجمد در فریزر نیز گزینه ی مناسبی می باشد. برای کم کالری کردن غذا خامه ی کم چرب را جایگزین خامه ی پرچرب نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید