مواد لازم و ترکیبات

یک قاشق غذاخوری روغن نباتی
۳ حبه سیر، له شده
یک قاشق چایخوری ریشه زنجبیل تازه، رنده شده
۷۰۰ میلی لیترعصاره مرغ
۳۷۵ گرم کنسرو ذرت شیرین خامه ای (مخلوط شیر با ذرت)
یک قاشق غذاخوری سس ماهی تایلندی
۱۷۵ گرم گوشت کنسروی میگو، آبکش شده
یک عدد تخم مرغ
نمک و فلفل
گشنیز تازه خرد شده و فلفل قرمز برای تزیین
برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید.  برای آموزش غذای هندی مرغ تندوری اینجا کلیک...

طرز تهیه

1.روغن را داخل قابلمه بزرگی حرارت داده، سیر را اضافه کرده و یک دقیقه هم بزنید.
2.زنجبیل را به قابلمه اضافه کرده، عصاره مرغ و ذرت شیرین خامه ای را افزوده و به جوش آورید.
3.سس ماهی، گوشت میگو، نمک و فلفل را اضافه کنید. اجازه دهید سوپ به جوش بیاید.
4.تخم مرغ را بزنید و کم کم به سوپ اضافه کنید، به طوری که به صورت رشته های بلند در بیاید. اجازه دهید موادحدود ۳۰ دقیقه به آرامی بجوشند.
5.سوپ را با ملاقه داخل کاسه های سوپخوری ریخته و با گشنیز روی آن را تزیین کنید، فلفل را روی آن بپاشید و گرم سرو نمایید.

برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید.

 برای آموزش غذای هندی مرغ تندوری اینجا کلیک کنید

مرغ تَندوری باگسی من boximan

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.