برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید.

| یک قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
| ۳ حبه سیر، له شده | |
| یک قاشق چایخوری ریشه زنجبیل تازه، رنده شده | |
| ۷۰۰ میلی لیترعصاره مرغ | |
| ۳۷۵ گرم کنسرو ذرت شیرین خامه ای (مخلوط شیر با ذرت) | |
| یک قاشق غذاخوری سس ماهی تایلندی | |
| ۱۷۵ گرم گوشت کنسروی میگو، آبکش شده | |
| یک عدد تخم مرغ | |
| نمک و فلفل | |
| گشنیز تازه خرد شده و فلفل قرمز برای تزیین |
برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید. برای آموزش غذای هندی مرغ تندوری اینجا کلیک...
| 1. | روغن را داخل قابلمه بزرگی حرارت داده، سیر را اضافه کرده و یک دقیقه هم بزنید. |
| 2. | زنجبیل را به قابلمه اضافه کرده، عصاره مرغ و ذرت شیرین خامه ای را افزوده و به جوش آورید. |
| 3. | سس ماهی، گوشت میگو، نمک و فلفل را اضافه کنید. اجازه دهید سوپ به جوش بیاید. |
| 4. | تخم مرغ را بزنید و کم کم به سوپ اضافه کنید، به طوری که به صورت رشته های بلند در بیاید. اجازه دهید موادحدود ۳۰ دقیقه به آرامی بجوشند. |
| 5. | سوپ را با ملاقه داخل کاسه های سوپخوری ریخته و با گشنیز روی آن را تزیین کنید، فلفل را روی آن بپاشید و گرم سرو نمایید. |

دیدگاهتان را بنویسید