مواد لازم و ترکیبات

۳۵۰ گرم میگو با پوست، خام یا پخته
یک قاشق غذاخوری روغن نباتی
یک عدد ساقه گیاه لیمو، درشت خرد شده
۲ عدد برگ لیمو ترش، رشته ای خرد شده
یک عدد فلفل سبز چیلی، دانه گرفته و خرد شده
۲/۱ لیتر یا ۲ پیمانه عصاره مرغ یا ماهی
یک عدد لیمو ترش
یک قاشق غذاخوری سس ماهی تایلندی
یک عدد فلفل چیلی قرمز، دانه گرفته و نازک حلقه شده
یک عدد پیازچه، نازک حلقه شده
نمک و فلفل به میزان لازم
یک قاشق غذاخوری گشنیز، ریز خرد شده

طرز تهیه

1.میگوها را پوست کنده، آنها را کنار بگذارید. پس از پاک کردن، آنها را در کاسه ای ریخته، روی ظرف را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا خنک شوند.
2.روغن را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید و پوست میگوها را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه در آن تفت دهید تا صورتی رنگ شوند. گیاه لیمو، برگ لیمو ترش، فلفل سبز وعصاره مرغ یا ماهی را اضافه کنید. پوست لیمو را نیز رنده کنید و داخل قابلمه بریزید.
3.وقتی مواد به جوش آمدند، حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید تا برای ۲۰ دقیقه به آرامی بجوشند.
4.مایه به دست آمده را صاف کنید و دوباره به داخل قابلمه برگردانید. لیمو را داخل قابلمه بچلانید تا آب آن کاملاً گرفته شود. سپس سس ماهی، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
5.بگذارید مایع به جوش آید. سپس حرارت را کم کرده و میگو را اضافه کنید و ۳ تا ۴ دقیقه دیگر مواد را آرام بجوشانید.
6.فلفل قرمز چیلی و پیازچه را به غذا اضافه کنید و روی آن گشنیز خرد شده بپاشید و سرو نمایید.

توصیه سرآشپز سوپ تند و ترش

برای پاک و تمیز کردن میگوها، پوست آنها را در آورید. یک شکاف طولی پشت آنها ایجاد کرده، سیاهرگی را که در پشت میگو وجود دارید، بیرون آورید. سپس آنها را با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خشک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.