مواد اولیه لازم و ترکیبات

۲ عدد هویج تازه و قلمی
۴۵۰ گرم سیب زمینی
۲۰۰ گرم نخود فرنگی
۲۰۰ گرم لوبیا سبز
۱۵۰ گرم کدو سبز
یک حبه سیر، کوبیده شده
یک عدد پیاز بزرگ، ریز خرد شده
۵/۲لیتر / ½۴ پیمانه عصاره سبزیجات یا آب
یک دسته سبزی های خوشبو که با نخ به هم بسته شده یا ۲ ساقه جعفری تازه و یک عدد برگ بو که با نخ به یک ساقه ۷ سانتی کرفس بسته شده باشند
۸۵ گرم پاستای ریز کوچک مخصوص سوپ
یک عدد گوجه فرنگی بزرگ، بدون پوست و دانه، خرد شده
پنیر پارمزان برای سرو
مواد لازم برای تهیه سس پستو :
۷۵ گرم برگ ریز و تازه ریحان بازل
یک حبه سیر
۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل

راهنمای پخت

1.برای تهیه سس پستو، برگ های ریحان بازل، سیر و روغن زیتون راداخل یک غذاساز ریخته و کاملاً خرد کنید تا با هم مخلوط شوند. به اندازه کافی نمک و فلفل اضافه کنید. مواد را داخل کاسه ای ریخته، روی آن را با نایلون محافظ پوشانده و تا زمان نیاز داخل یخچال نگه دارید.
2.هویج ها را پوست کنده، یک برش طولی بزنید و خرد کنید. سیب زمینی ها را پوست کنده، چهار قاچ کرده، سپس خرد کنید. مخلوط سیب زمینی و هویج های خرد شده را در یک کاسه آب ریخته و کنار بگذارید تا تغییر رنگ پیدا نکنند.
3.نخود ها را از غلاف خارج کنید. سروته لوبیاها را گرفته و به قطعات ۵/۲ سانتیمتری خرد کنید. کدوسبز ها را از طول برش زده، سپس خرد کنید.
4.روغن رادر یک قابلمه یا ظرف پیرکس بزرگ حرارت دهید. سیر را به آن افزوده، به مدت ۲ دقیقه سرخ کنید و هم بزنید. پیاز را اضافه کرده و ۲ دقیقه دیگر سرخ کردن را ادامه دهید تا نرم شوند. سپس هویج و سیب زمینی را هم اضافه نموده و حدود ۳۰ ثانیه آنها را سرخ کنید و هم بزنید.
5.عصاره سبزیجات را اضافه کرده و بگذارید تا بجوشد. سپس حرارت را کم کرده، درب ظرف را ببندید و به مدت ۸دقیقه مواد را بجوشانید تا سبزیجات نرم شوند.
6.نخود، لوبیا، کدوسبز، سبزی های خوشبو، پاستا و گوجه فرنگی را اضافه کرده و هم بزنید. نمک و فلفل افزوده و بگذارید مواد به مدت ۴ دقیقه یا تا زمانیکه سبزیجات و پاستا نرم شوند، بپزند. سس پستو را اضافه کرده و غذا را همراه پنیر پارمزان سرو نمایید.

سوپ با سس پِستو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.