مواد لازم و ترکیبات

۵/۱ لیتر/ ¾ ۲ پیمانه، عصاره مرغ
۲ تا ۳حبه سیر، ریز خرد شده
۱ تا ۲عدد فلفل چیلی کبابی چیپوتل، به رشته های کوچک برش خرده (به توصیه سرآشپز مراجعه نمایید)
یک عدد آواکادو، مکعبی شده
۳ تا ۵ عدد پیازچه، ریز خلال شده
۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم سینه مرغ پخته، باریک رشته شده
۲ قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده
مواد لازم برای سرو :
یک عدد لیمو ترش، به چندین برش تقسیم شده
یک مشت چیپس تردیلا (دلخواه)

طرز تهیه

1.سیر و چیپوتل را به همراه عصاره مرغ داخل قابلمه ریخته و به جوش آورید.
2.در همین فاصله، آواکادو را از کنار هسته بزرگ آن به دو نیم کرده، دو نیمه را از هم جدا کنید و با استفاده از یک چاقو، هسته را خارج نمایید. پوست میوه را با دقت کنده و گوشت آن را خرد کنید. برای اینکه میوه تغییر رنگ ندهد، آنها را به آب لیمو آغشته کنید.
3.پیازچه، مرغ پخته، آواکادوی خرد شده و گشنیز تازه را به میزان یکسان در کاسه های سوپخوری مخصوص پذیرایی بچینید.
4.عصاره مرغ داغ را روی آنها بریزید و با برش های لیمو و در صورت تمایل، یک مشت ترتیلا سرو نمایید.

توصیه سرآشپز سوپ آواکادو و چیپوتل

فلفل چیلی چیپوتل، نوع خشک و دودی چیلی جالاپنو است که در مغازه های خاص می توان آن را پیدا کرد. کنسروهای چیپوتلی که در مایه ی خواباندن آدوبو قرار دارند برای این غذا بهترین گزینه می باشند. آنها را قبل از استفاده آبکش کنید. چیپوتل خشک برای مصرف نیاز به تغییراتی دارد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.