توصیه سر آشپز سوفله پنیر و سیب زمینی
برای اطمینان از پخت سوفله، کافی است یک سیخ کوچک تمیز را وسط آن فرو کنید. اگر سیخ تمیز بیرون آمد و مواد به آن نچسبیده بودند، سوفله شما کاملاً پخته است.
۲۵ گرم / ۲ قاشق غذاخوری کره | |
۲ قاشق چایخوری آرد معمولی (ساده) | |
۹۰۰ گرم سیب زمینی | |
۸ عدد تخم مرغ، زرده و سفیده از هم جدا شده | |
۲۵ گرم پنیر گرویر سوئیسی رنده شده | |
۲۵ گرم پنیر بلوچیز،تکه و خرد شده | |
۲۵ گرم پنیر چدار کهنه ی رنده شده | |
نمک و فلفل |
1. | یک ظرف پیرکس نیم لیتری را با کره چرب کنید و روی آن را کمی آرد بپاشید و کنار بگذارید. |
2. | سیب زمینی ها را تا زمانی که نرم و ترد شوند در یک قابلمه آب جوش بپزید. سپس آنها را خوب بکوبید و نرم و پوره کنید. پوره سیب زمینی را داخل یک کاسه بریزید. |
3. | زرده های تخم مرغ را به پوره افزوده، هر ۳ نوع پنیر را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید. نمک و فلفل را اندازه کنید. |
4. | سفیده های تخم مرغ را جداگانه با همزن بزنید تا پف کرده و سفت شود. آنها را با یک قاشق فلزی به آرامی به مخلوط سیب زمینی اضافه کرده و خوب ترکیب نمایید. |
5. | مخلوط سیب زمینی را داخل ظرف پیرکس چرب شده، بریزید. |
6. | سوفله را درون فری که از قبل گرم شده، روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۷فرهای گازی به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزید تا پف کرده و خودش را بگیرد. سوفله را بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز سوفله پنیر و سیب زمینی
برای اطمینان از پخت سوفله، کافی است یک سیخ کوچک تمیز را وسط آن فرو کنید. اگر سیخ تمیز بیرون آمد و مواد به آن نچسبیده بودند، سوفله شما کاملاً پخته است.
دیدگاهتان را بنویسید