مواد لازم و ترکیبات

۲۵ گرم / ۲ قاشق غذاخوری کره
۲ قاشق چایخوری آرد معمولی (ساده)
۹۰۰ گرم سیب زمینی
۸ عدد تخم مرغ، زرده و سفیده از هم جدا شده
۲۵ گرم پنیر گرویر سوئیسی رنده شده
۲۵ گرم پنیر بلوچیز،تکه و خرد شده
۲۵ گرم پنیر چدار کهنه ی رنده شده
نمک و فلفل

طرز تهیه

1.یک ظرف پیرکس نیم لیتری را با کره چرب کنید و روی آن را کمی آرد بپاشید و کنار بگذارید.
2.سیب زمینی ها را تا زمانی که نرم و ترد شوند در یک قابلمه آب جوش بپزید. سپس آنها را خوب بکوبید و نرم و پوره کنید. پوره سیب زمینی را داخل یک کاسه بریزید.
3.زرده های تخم مرغ را به پوره افزوده، هر ۳ نوع پنیر را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید. نمک و فلفل را اندازه کنید.
4.سفیده های تخم مرغ را جداگانه با همزن بزنید تا پف کرده و سفت شود. آنها را با یک قاشق فلزی به آرامی به مخلوط سیب زمینی اضافه کرده و خوب ترکیب نمایید.
5.مخلوط سیب زمینی را داخل ظرف پیرکس چرب شده، بریزید.
6.سوفله را درون فری که از قبل گرم شده، روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۷فرهای گازی به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزید تا پف کرده و خودش را بگیرد. سوفله را بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز سوفله پنیر و سیب زمینی

برای اطمینان از پخت سوفله، کافی است یک سیخ کوچک تمیز را وسط آن فرو کنید. اگر سیخ تمیز بیرون آمد و مواد به آن نچسبیده بودند، سوفله شما کاملاً پخته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.