مواد لازم و ترکیبات

۲۵ گرم/ ۲ قاشق غذاخوری کره، آب شده
۴ قاشق غذاخوری خرده ی نان سبوس دار تازه
۶۷۵ گرم سیب زمینی، با پوست پخته شده
۲ عدد هویج، رنده شده
۲ عدد تخم مرغ، زرده و سفیده جدا شده
۲ قاشق غذاخوری آب پرتقال
¼ قاشق چایخوری جوزهندی رنده شده
نمک و فلفل
برش های نازک هویج، فرم داده شده برای تزیین

طرز تهیه

1.داخل یک ظرف پیرکس ۹۰۰ میلی لیتری را با کره چرب کنید و ¾ خرده نان ها را به تمام سطح داخلی و کف ظرف بپاشید.
2.سیب زمینی های پخته را از وسط نصف کنید و گوشت آنها را با قاشق در آورید و در یک کاسه بریزید.
3.هویج، زرده تخم مرغ ها، آب پرتقال و جوز را به سیب زمینی های پخته بیافزایید و به آنها نمک و فلفل زده، خوب مخلوط کنید.
4.در کاسه ای جداگانه، سفیده های تخم مرغ را خوب با همزن بزنید تا پف کند و سفت شود.سپس با یک قاشق فلزی به آرامی داخل مخلوط سیب زمینی بریزید و هم بزنید.
5.ظرف سوفله را گرم کنید و مواد مخلوط شده را خیلی آرام داخل آن بریزید و روی آنها را با باقی خرده های نان بپوشانید.
6.سوفله را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۴۰ دقیقه بپزید تا سطح آن طلایی شود. توجه داشته باشید که در طول مدت پخت به هیچ عنوان در فر را باز نکنید، زیرا پُف سوفله شما می خوابد. با هویج فرم داده شده روی غذا را تزیین كرده و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز سوفله هویج و سیب زمینی

برای پختن سیب زمینی ها، ابتدا پوست آنها را با چنگال سوراخ کنید و به مدت یک ساعت در فر با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی بپزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.