مواد لازم و ترکیبات

یک قاشق غذاخوری ژلاتین گیاهی
۶ قاشق غذاخوری آب جوش داغ
۳ عدد تخم مرغ، زرده و سفیده جدا شده
۹۰ گرم شکر دانه ریز
پوست ریز رنده شده و آب یک عدد لیمو ترش، نصف یک لیمو ترش و نصف یک پرتقال
۱۵۰ میلی لیتر /¼پیمانه خامه ی پر چرب
۱۲۵ گرم پنیر تازه نرم
۴ برش نازک لیمو ترش سبز و زرد و پرتقال برای تزیین

طرز تهیه

1.دور ۴ ظرف سوفله کوچک یا یک ظرف سوفله بزرگ به قطر ۱۵ سانتیمتر را کاغذ روغنی ببندید تا کمی بالاتر از ارتفاع ظرف را بپوشانند.
2.پودر ژلاتین را داخل آب داغ بپاشید و خوب هم بزنید. ۲ تا ۳دقیقه صبر کنید سپس مخلوط را مرتب هم بزنید تا مایعی کاملاً شفاف به دست آید. محلول را ۱۰ تا ۱۵دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.
3.در همین فاصله، زرده تخم مرغ ها و شکر را با هم ترکیب کنید. با استفاده از همزن برقی یا همزن دستی مخلوط را هم بزنید تا کرم رنگ و روشن شود. آب و پوست میوه ها را هم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. سپس ژلاتین سرد شده را به مخلوط بیافزایید.
4.خامه را داخل کاسه سردی بریزید و آنقدر بزنید تا کاملاً سفت شود تا وقتی ظرف را برمی گردانید خامه از آن بیرون نریزد. پنیر تازه نرم را هم به خامه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. سپس مخلوط خامه را به مخلوط مرکبات و ژلاتین بیافزایید و با استفاده از قاشق فلزی خوب هم بزنید.
5.با استفاده از همزن، سفیده تخم مرغ ها را داخل کاسه ای تمیز، بزنید تا کاملاً سفت شوند. سپس آن را کم کم به مخلوط درون کاسه اضافه کرده و خوب هم بزنید.
6.مایه آماده شده را داخل قالب های از قبل آماده شده بریزید تا هرظرف کاملاً لب پُر شود و تا دیواره کاغذی که برای آن ساخته اید، بالا بیاید. داخل فریزر جای مناسبی برای ظروف باز کنید و آنها را به مدت ۲ ساعت داخل فریزر بگذارید تا کاملاً یخ بزنند.
7.۱۰ دقیقه قبل از سرو دسر، آنها را از فریزر بیرون آورده، کاغذ روغنی را از لبه دیواره ظروف جدا کنید و روی آن را با برش های لیمو ترش سبز و زرد و پرتقال تزیین نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.