آموزش سوفله منجمد مرکبات و انواع دسر، پیش غذا در باگسی من
یک قاشق غذاخوری ژلاتین گیاهی | |
۶ قاشق غذاخوری آب جوش داغ | |
۳ عدد تخم مرغ، زرده و سفیده جدا شده | |
۹۰ گرم شکر دانه ریز | |
پوست ریز رنده شده و آب یک عدد لیمو ترش، نصف یک لیمو ترش و نصف یک پرتقال | |
۱۵۰ میلی لیتر /¼پیمانه خامه ی پر چرب | |
۱۲۵ گرم پنیر تازه نرم | |
۴ برش نازک لیمو ترش سبز و زرد و پرتقال برای تزیین |
1. | دور ۴ ظرف سوفله کوچک یا یک ظرف سوفله بزرگ به قطر ۱۵ سانتیمتر را کاغذ روغنی ببندید تا کمی بالاتر از ارتفاع ظرف را بپوشانند. |
2. | پودر ژلاتین را داخل آب داغ بپاشید و خوب هم بزنید. ۲ تا ۳دقیقه صبر کنید سپس مخلوط را مرتب هم بزنید تا مایعی کاملاً شفاف به دست آید. محلول را ۱۰ تا ۱۵دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود. |
3. | در همین فاصله، زرده تخم مرغ ها و شکر را با هم ترکیب کنید. با استفاده از همزن برقی یا همزن دستی مخلوط را هم بزنید تا کرم رنگ و روشن شود. آب و پوست میوه ها را هم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. سپس ژلاتین سرد شده را به مخلوط بیافزایید. |
4. | خامه را داخل کاسه سردی بریزید و آنقدر بزنید تا کاملاً سفت شود تا وقتی ظرف را برمی گردانید خامه از آن بیرون نریزد. پنیر تازه نرم را هم به خامه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. سپس مخلوط خامه را به مخلوط مرکبات و ژلاتین بیافزایید و با استفاده از قاشق فلزی خوب هم بزنید. |
5. | با استفاده از همزن، سفیده تخم مرغ ها را داخل کاسه ای تمیز، بزنید تا کاملاً سفت شوند. سپس آن را کم کم به مخلوط درون کاسه اضافه کرده و خوب هم بزنید. |
6. | مایه آماده شده را داخل قالب های از قبل آماده شده بریزید تا هرظرف کاملاً لب پُر شود و تا دیواره کاغذی که برای آن ساخته اید، بالا بیاید. داخل فریزر جای مناسبی برای ظروف باز کنید و آنها را به مدت ۲ ساعت داخل فریزر بگذارید تا کاملاً یخ بزنند. |
7. | ۱۰ دقیقه قبل از سرو دسر، آنها را از فریزر بیرون آورده، کاغذ روغنی را از لبه دیواره ظروف جدا کنید و روی آن را با برش های لیمو ترش سبز و زرد و پرتقال تزیین نمایید. |
آموزش سوفله منجمد مرکبات و انواع دسر، پیش غذا در باگسی من
دیدگاهتان را بنویسید