توصیه سرآشپز سوفله سیب زمینی سرخ کرده پنیری
برای امتحان طعم های مختلف این غذا، می توانید پودر کاری یا جوز هندی رنده شده را به خامه و پنیر اضافه کنید.

| ۹۰۰ گرم سیب زمینی، درشت خرد شده | |
| ۱۵۰میلی لیتر/ ¼ پیمانه خامه پرچرب | |
| ۷۵گرم پنیر گرویر (سوئیسی) رنده شده | |
| یک سر انگشت پودر فلفل قرمز | |
| ۲عدد سفیده تخم مرغ | |
| روغن برای سرخ کردن غوطه ور | |
| نمک و فلفل | |
| مقداری برگ جعفری خرد شده و پنیر رنده شده برای تزیین |
| 1. | سیب زمینی ها را به مدت ۱۰دقیقه در قابلمه آب جوش و کمی نمک بپزید. سپس آنها را آبکش کنید و با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خشک کنید و تا زمان استفاده کنار بگذارید. |
| 2. | در یک کاسه بزرگ خامه و پنیر را مخلوط کنید و فلفل قرمز،نمک و فلفل را به آنها بیافزایید. |
| 3. | در کاسه ای جداگانه سفیده های تخم مرغ را با همزن بزنید تا پف کرده سفت شود. سپس آن را آرام با مخلوط خامه و پنیر هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. |
| 4. | سیب زمینی های پخته را به این مواد اضافه کرده و زیر و رو کنید تا به خامه آغشته شوند. |
| 5. | روغن را در یک قابلمه کاملاً گرم کنید تا به درجه حرارت ۱۸۰ سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت برسد و یا بتواند یک تکه نان را در ۳۰ ثانیه برشته و طلایی کند. سپس سیب زمینی ها را با یک کفگیر از خامه خارج کنید و داخل روغن بریزید. سیب زمینی ها باید در روغن غوطه ور شوند. آنها را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. |
| 6. | پس از اینکه سیب زمینی ها خوب طلایی و برشته شدند، آنها را داخل بشقاب گرم بریزید و روی آن جعفری و پنیر رنده شده بپاشید و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز سوفله سیب زمینی سرخ کرده پنیری
برای امتحان طعم های مختلف این غذا، می توانید پودر کاری یا جوز هندی رنده شده را به خامه و پنیر اضافه کنید.
دیدگاهتان را بنویسید