مواد لازم و ترکیبات

۳۵۰ گرم سوسیس چینی
۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
۲ قاشق غذاخوری سویا سس
یک عدد پیاز خلال شده
۱۷۵ گرم هویج، باریک خلال شده
۱۷۵ گرم نخود سبز
۱۰۰ گرم کمپوت آناناس مکعبی خرد و آبکش شده
۲۷۵ گرم برنج دانه بلند پخته
یک عدد تخم مرغ، زده شده
یک قاشق غذاخوری جعفری تازه، خرد شده

طرز تهیه

1.با استفاده از یک چاقوی تیز، سوسیس را به حلقه های نازک ورقه کنید.
2.روغن آفتابگردان را در یک وُک بزرگِ از قبل گرم شده، حرارت دهید. سوسیس را به آن اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید.
3.سویا سس را به آن اضافه کرده، به مدت ۲ تا ۳ دقیقه حرارت دهید تا بجوشد یا کمی غلظت پیدا کند.
4.پیاز، هویج، نخود فرنگی و آناناس را به وُک افزوده و به مدت۳ دقیقه دیگر تفت دهید.
5.برنج پخته را به وُک اضافه نموده و مخلوط را حدود ۲ تا ۳ دقیقه، تا زمانیکه برنج کاملاً گرم شود، تفت دهید.
6.تخم مرغ زده شده را به آرامی روی برنج ریخته و بپزید. برای هم زدن مواد، مرتب مواد داخل وُک را به سمت بالا پرتاب کنید تا با تخم مرغ مخلوط شوند.
7.برنج تفت داده را درون کاسه ریخته، جعفری خرد شده را روی آن بپاشید و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز سوسیس و برنج سرخ شده

هنگام تهیه این غذا برنج بیشتری بپزید و اضافه آن را منجمد کنید تا برای تهیه این غذا در دفعات بعدی، استفاده نمایید. در این صورت، وعده غذایی دیگر، در کوتاه ترین زمان ممکن آماده می گردد. قبل از انجماد برنج مطمئن شوید که کامل خنک شده باشد تا باعث فساد آن نشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.