توصیه سر آشپز سوسیس سبزیجات
مواظب باشید سوسیس موقع چرخاندن روی کباب پز از شکل نیفتد. اگر کباب پز شما میله دارد ، آنرا روغنی کرده و سوسیس ها را در آن فرو کنید. سپس چرخانده و با روغن چرب کنید. از میله هایی که مخصوص کباب کردن سوسیس هستند استفاده کنید.
یک قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
یک پیاز کوچک ، کاملا خرد شده | |
۵۰ گرم قارچ کاملا خرد شده | |
نصف فلفل دلمه ای قرمز بدون دانه و کاملا خرد شده | |
۴۰۰ گرم نخود کنسرو در آب نمک و آبکش شده | |
۱۰۰ گرم خرده نان تازه | |
۱۰۰ گرم پنیر چدار ، رنده شده | |
یک قاشق چایخوری مخلوط گیاهان خشک شده | |
یک زرده تخم مرغ | |
آرد ساده طعم دار ، برای آغشته کردن | |
روغن برای چرب کردن | |
برای سرو | |
نان باگت | |
قاچهای پیاز سرخ شد. |
1. | در یک تاوه روغن را داغ کرده و پیاز آماده شده ، قارچ و فلفل را در آن سرخ کیند تا نرم شوند. |
2. | نخود پخته را در یک کاسه بزرگ خمیر کرده، مخلوط پیاز ، قارچ و فلفل ، خرده نان ، پنیر ، سبزیجات و زرده تخم مرغ را هم اضافه و کاملا مخلوط می کنیم . |
3. | با انگشتانتان مخلوط را فشار دهید و آنرا به شکل ۸ عدد سوسیس در آورید . |
4. | هر سوسیس را در آرد طعم دار غلت داده و به مدت حداقل ۳۰ دقیقه بگذارید سرد شود . |
5. | سوسیس ها را روی یک برگ فویل روغنی روی زغالها ی نیمه گرم به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه کباب کنید. آنها را چرخانده و بطور پیوسته با روغن چرب کنید تا طلایی رنگ شوند . |
6. | یک نان باگت را از وسط نصف کرده و یک لایه پیاز سرخ شده همراه سوسیس را در آن گذاشته و سرو کنید. |
توصیه سر آشپز سوسیس سبزیجات
مواظب باشید سوسیس موقع چرخاندن روی کباب پز از شکل نیفتد. اگر کباب پز شما میله دارد ، آنرا روغنی کرده و سوسیس ها را در آن فرو کنید. سپس چرخانده و با روغن چرب کنید. از میله هایی که مخصوص کباب کردن سوسیس هستند استفاده کنید.
دیدگاهتان را بنویسید