توصیه سر آشپز سوسیس سبزیجات
مواظب باشید سوسیس موقع چرخاندن روی کباب پز از شکل نیفتد. اگر کباب پز شما میله دارد ، آنرا روغنی کرده و سوسیس ها را در آن فرو کنید. سپس چرخانده و با روغن چرب کنید. از میله هایی که مخصوص کباب کردن سوسیس هستند استفاده کنید.

| یک قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
| یک پیاز کوچک ، کاملا خرد شده | |
| ۵۰ گرم قارچ کاملا خرد شده | |
| نصف فلفل دلمه ای قرمز بدون دانه و کاملا خرد شده | |
| ۴۰۰ گرم نخود کنسرو در آب نمک و آبکش شده | |
| ۱۰۰ گرم خرده نان تازه | |
| ۱۰۰ گرم پنیر چدار ، رنده شده | |
| یک قاشق چایخوری مخلوط گیاهان خشک شده | |
| یک زرده تخم مرغ | |
| آرد ساده طعم دار ، برای آغشته کردن | |
| روغن برای چرب کردن | |
| برای سرو | |
| نان باگت | |
| قاچهای پیاز سرخ شد. |
| 1. | در یک تاوه روغن را داغ کرده و پیاز آماده شده ، قارچ و فلفل را در آن سرخ کیند تا نرم شوند. |
| 2. | نخود پخته را در یک کاسه بزرگ خمیر کرده، مخلوط پیاز ، قارچ و فلفل ، خرده نان ، پنیر ، سبزیجات و زرده تخم مرغ را هم اضافه و کاملا مخلوط می کنیم . |
| 3. | با انگشتانتان مخلوط را فشار دهید و آنرا به شکل ۸ عدد سوسیس در آورید . |
| 4. | هر سوسیس را در آرد طعم دار غلت داده و به مدت حداقل ۳۰ دقیقه بگذارید سرد شود . |
| 5. | سوسیس ها را روی یک برگ فویل روغنی روی زغالها ی نیمه گرم به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه کباب کنید. آنها را چرخانده و بطور پیوسته با روغن چرب کنید تا طلایی رنگ شوند . |
| 6. | یک نان باگت را از وسط نصف کرده و یک لایه پیاز سرخ شده همراه سوسیس را در آن گذاشته و سرو کنید. |
توصیه سر آشپز سوسیس سبزیجات
مواظب باشید سوسیس موقع چرخاندن روی کباب پز از شکل نیفتد. اگر کباب پز شما میله دارد ، آنرا روغنی کرده و سوسیس ها را در آن فرو کنید. سپس چرخانده و با روغن چرب کنید. از میله هایی که مخصوص کباب کردن سوسیس هستند استفاده کنید.
دیدگاهتان را بنویسید