مواد لازم و ترکیبات

یک قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
یک پیاز کوچک ، کاملا خرد شده
۵۰ گرم قارچ کاملا خرد شده
نصف فلفل دلمه ای قرمز بدون دانه و کاملا خرد شده
۴۰۰ گرم نخود کنسرو در آب نمک و آبکش شده
۱۰۰ گرم خرده نان تازه
۱۰۰ گرم پنیر چدار ، رنده شده
یک قاشق چایخوری مخلوط گیاهان خشک شده
یک زرده تخم مرغ
آرد ساده طعم دار ، برای آغشته کردن
روغن برای چرب کردن
برای سرو
نان باگت
قاچهای پیاز سرخ شد.

طرز تهیه

1. در یک تاوه روغن را داغ کرده و پیاز آماده شده ، قارچ و فلفل را در آن سرخ کیند تا نرم شوند.
2.نخود پخته را در یک کاسه بزرگ خمیر کرده، مخلوط پیاز ، قارچ و فلفل ، خرده نان ، پنیر ، سبزیجات و زرده تخم مرغ را هم اضافه و کاملا مخلوط می کنیم .
3.با انگشتانتان مخلوط را فشار دهید و آنرا به شکل ۸ عدد سوسیس در آورید .
4.هر سوسیس را در آرد طعم دار غلت داده و به مدت حداقل ۳۰ دقیقه بگذارید سرد شود .
5.سوسیس ها را روی یک برگ فویل روغنی روی زغالها ی نیمه گرم به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه کباب کنید. آنها را چرخانده و بطور پیوسته با روغن چرب کنید تا طلایی رنگ شوند .
6.یک نان باگت را از وسط نصف کرده و یک لایه پیاز سرخ شده همراه سوسیس را در آن گذاشته و سرو کنید.

 

توصیه سر آشپز سوسیس سبزیجات

مواظب باشید سوسیس موقع چرخاندن روی کباب پز از شکل نیفتد. اگر کباب پز شما میله دارد ، آنرا روغنی کرده و سوسیس ها را در آن فرو کنید. سپس چرخانده و با روغن چرب کنید. از میله هایی که مخصوص کباب کردن سوسیس هستند استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.