سمبوسه سیب زمینی و اسفناج

| ۲۵ گرم/ ۲ قاشق غذاخوری کره، آب شده، بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن | |
| ۲۲۵ گرم سیب زمینی، نگینی ریز خرد شده | |
| ۵۰۰ گرم اسفناج تازه با برگ های جوان | |
| یک عدد گوجه فرنگی، دانه گرفته و ریز شده | |
| نصف قاشق چایخوری آب لیمو ترش | |
| ¼ قاشق چایخوری پودر فلفل | |
| ۲۲۵ گرم خمیر فیلو،در صورت انجماد، یخ زدایی شود | |
| نمک و فلفل | |
| سالاد میوه جات وسبزیجات ترد و تازه | |
| مواد لازم برای تهیه سس مایونز لیمویی : | |
| ۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه سس مایونز | |
| ۲ قاشق چایخوری آب لیمو ترش | |
| پوست رنده شده ی یک عدد لیمو ترش |
| 1. | با مقداری کره، کف یک سینی فر یا شیرینی پزی را کمی چرب کنید. |
| 2. | سیب زمینی ها را به مدت ۱۰دقیقه در آب جوش با کمی نمک بپزید تا مغزپخت شوند. آنها را آبکش کنید و داخل یک کاسه بریزید. |
| 3. | درهمین فاصله، اسفناج ها را با ۲ قاشق غذاخوری آب در قابلمه ای بریزید و به مدت ۲دقیقه بپزید تا کمی نرم شوند. آنها ر ا از قابلمه خارج کنید و خوب فشار دهید تا آبشان گرفته شود. سپس آنها را به سیب زمینی ها اضافه کنید. |
| 4. | گوجه فرنگی، پودر فلفل و آب لیمو را به سیب زمینی و اسفناج بیافزایید و نمک و فلفل بزنید. |
| 5. | به ۸ ورق خمیر فیلو، کمی کره آب شده بمالید. ۴ ورق را روی۴ورق دیگر پهن کنید و به مستطیل هایی در اندازه ی ۱۰در ۲۰سانتیمتر ببرید. |
| 6. | ترکیب سیب زمینی و اسفناج را با قاشق روی قسمت انتهایی هر کدام از مستطیل ها قرار دهید. سپس آن را از گوشه به قطر یک مربع، تا کنید و به شکل مثلث در آورید. این روش را ادامه دهید تا خمیرتمام شود. لبه های آنها را با فشار دست به هم بچسبانید. |
| 7. | سمبوسه ها را در سینی مخصوص فر بچینید، و درفری که از قبل گرم کرده اید روی حرارت ۱۹۰درجه سانتیگراد یا ۳۷۵درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا خمیرها طلایی شوند. |
| 8. | برای تهیه سس مایونز لیمویی، سس مایونز، آب لیمو و پوست رنده شده لیمو را داخل یک کاسه ترکیب کنید. سمبوسه ها را گرم یا سرد همراه سس و سالاد سبزیجات ترد سرو نمایید. |

دیدگاهتان را بنویسید