مواد لازم و ترکیبات

۲۵ گرم/ ۲ قاشق غذاخوری کره، آب شده، بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن
۲۲۵ گرم سیب زمینی، نگینی ریز خرد شده
۵۰۰ گرم اسفناج تازه با برگ های جوان
یک عدد گوجه فرنگی، دانه گرفته و ریز شده
نصف قاشق چایخوری آب لیمو ترش
¼ قاشق چایخوری پودر فلفل
۲۲۵ گرم خمیر فیلو،در صورت انجماد، یخ زدایی شود
نمک و فلفل
سالاد میوه جات وسبزیجات ترد و تازه
مواد لازم برای تهیه سس مایونز لیمویی :
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه سس مایونز
۲ قاشق چایخوری آب لیمو ترش
پوست رنده شده ی یک عدد لیمو ترش

طرز تهیه

1.با مقداری کره، کف یک سینی فر یا شیرینی پزی را کمی چرب کنید.
2.سیب زمینی ها را به مدت ۱۰دقیقه در آب جوش با کمی نمک بپزید تا مغزپخت شوند. آنها را آبکش کنید و داخل یک کاسه بریزید.
3.درهمین فاصله، اسفناج ها را با ۲ قاشق غذاخوری آب در قابلمه ای بریزید و به مدت ۲دقیقه بپزید تا کمی نرم شوند. آنها ر ا از قابلمه خارج کنید و خوب فشار دهید تا آبشان گرفته شود. سپس آنها را به سیب زمینی ها اضافه کنید.
4.گوجه فرنگی، پودر فلفل و آب لیمو را به سیب زمینی و اسفناج بیافزایید و نمک و فلفل بزنید.
5.به ۸ ورق خمیر فیلو، کمی کره آب شده بمالید. ۴ ورق را روی۴ورق دیگر پهن کنید و به مستطیل هایی در اندازه ی ۱۰در ۲۰سانتیمتر ببرید.
6.ترکیب سیب زمینی و اسفناج را با قاشق روی قسمت انتهایی هر کدام از مستطیل ها قرار دهید. سپس آن را از گوشه به قطر یک مربع، تا کنید و به شکل مثلث در آورید. این روش را ادامه دهید تا خمیرتمام شود. لبه های آنها را با فشار دست به هم بچسبانید.
7.سمبوسه ها را در سینی مخصوص فر بچینید، و درفری که از قبل گرم کرده اید روی حرارت ۱۹۰درجه سانتیگراد یا ۳۷۵درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا خمیرها طلایی شوند.
8.برای تهیه سس مایونز لیمویی، سس مایونز، آب لیمو و پوست رنده شده لیمو را داخل یک کاسه ترکیب کنید. سمبوسه ها را گرم یا سرد همراه سس و سالاد سبزیجات ترد سرو نمایید.

سمبوسه سیب زمینی و اسفناج

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.