توصیه سر آشپز
مقدار سیر در آلیولی پروانسی مرسوم ، به وضعیت مزاجی شخص بستگی دارد. در پخت محلی به عنوان یک قانون، دو گل سیر برای هر شخص در نظر گرفته میشود. ولی این مقدار گاهی کمتر می شود. گرچه باز هم بخاطر طعم، غذا را به آن آغشته می کنند.
سیر را کاملاً خرد کرده ،نمک را به آن می افزاییم و بوسیلۀ نوک و پهنای یک چاقو ، آن را بصورت یک خمیر نرم در می آوریم. | |
ترکیب را به یک مخلوط کن منتقل می کنیم . زرده های تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط می کنیم . | |
در حالیکه موتور می چرخد ، به آرامی روغن زیتون را بطور پیوسته به محفظۀ غذا اضافه می کنیم ، دستگاه تا هنگامی روشن باشد که یک مایونز ضخیم تشکیل شود. | |
یک قاشق غذاخوری آبلیمو و خرده نان تازه اضافه کرده و دوباره دستگاه را روشن کنید. اگر لازم است ، آبلیموی بیشتری بخاطر مزه اضافه کنید. جهت خوشمزه کردن از چاشنی های مزه دهنده استفاده کنید. | |
آلیولی را در یک کاسه قرار دهید. آن را پوشانده و سرد کنید تا آماده سرو کردن شود. برای این کار، باید بیش از هفت روز در یخچال نگه داشته شود.برای سرو کردن به عنوان سس ، محتوی کاسۀ آلیولی را روی یک دیس ریخته و با منتخبی از مواد خام احاطه کنید. |
1. | ۴ حبه سیر بزرگ یا مقداری برای طعم و یک انگشت نمک |
2. | دو عدد زردۀ تخم مرغ بزرگ |
3. | ۳۰۰ میلی لیتر روغن زیتون اضافی دست نخورده |
4. | یک یا دو قاشق غذاخوری آبلیمو برای مزه |
5. | یک قاشق غذاخوری خرده نان سفید تازه |
6. | فلفل سیاه سائیده تازه |
7. | برای سرو کردن (انتخابی) |
8. | منتخبی از سبزیجات خام مانند برشهای فلفل دلمه ای قرمز ، قطعات گوجه ، قطعات کدو و پیازچه درسته منتخبی از blanched و cooled |
9. | سبزیجات ،مانند مغز و سط کنگر فرنگی ، گل کلم یا گلچه بروکلی یا لوبیا سبز |
توصیه سر آشپز
مقدار سیر در آلیولی پروانسی مرسوم ، به وضعیت مزاجی شخص بستگی دارد. در پخت محلی به عنوان یک قانون، دو گل سیر برای هر شخص در نظر گرفته میشود. ولی این مقدار گاهی کمتر می شود. گرچه باز هم بخاطر طعم، غذا را به آن آغشته می کنند.
دیدگاهتان را بنویسید