مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی
۲ حبه سیر، له شده
½ قاشق چایخوری پودر بادیان ستاره ای
یک قاشق چایخوری نمک
۳۵۰ گرم کلم چینی، رشته ای خرد شده
۲۲۵ گرم برگ اسفناج ریز و تازه
۲۵ گرم غلاف خوراکی نخود فرنگی
یک شاخه کرفس خرد شده
یک عدد فلفل دلمه ای سبز، دانه گرفته و خلال شده
۵۰ میلی لیتر عصاره سبزیجات
یک قاشق چایخوری روغن کنجد

طرز تهیه

1.روغن بادام زمینی را در یک وُک یا ماهیتابه گرم شده، حرارت داده و داخل آن بچرخانید تا کاملاً داغ شود.
2.سیر له شده را به وُک اضافه کرده و حدود ۳۰ ثانیه به سبک شرقی تفت دهید.
3.پودر بادیان ستاره ای، نمک، کلم چینی، اسفناج، غلاف خوراکی نخود فرنگی، کرفس و فلفل را داخل وُک ریخته و آنها را مخلوط کرده و به مدت ۳تا ۴ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید.
4.۴عصاره سبزیجات را اضافه کرده، یک درپوش روی وُک بگذارید و به خوراک را مدت ۳تا ۴ دقیقه بپزید.
5.درب ظرف را برداشته و روغن کنجد را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا مواد به طور کامل با هم مخلوط شوند.
6.خوراک سبزی های سبز را داخل یک ظرف مخصوص پذیرایی گرم ریخته و سرو نمایید.

توصیه سرآشپز خوراک کدو حلوایی

بادیان ختایی یا ادویه ستاره ای یکی از مواد اولیه مهم و اصلی در غذاهای چینی است. به دلیل ظاهر ستاره ای که دارد به عنوان تزیین بر روی غذاها استفاده می شود. طعم آن شبیه به طعم شیرین بیان با ته مزه ای تند ولی قوی می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.