توصیه سرآشپز سبزیجات سرخ شده چینی
شما می توانید برای پر کردن داخل پنکیک های چینی از این مخلوط استفاده نمایید. آماده این مخلوط در فروشگاه های چینی موجود است و می توانید آن را ظرف ۲ تا ۳ دقیقه گرم کنید.
۲ قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی | |
۳۵۰ گرم کلم بروکلی، به گلچه های ریز تقسیم شده | |
یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه، خرد شده | |
۲ عدد پیاز، هشت قاچ شده | |
۳ عدد ساقه کرفس، خرد شده | |
۱۷۵ گرم برگ اسفناج ریز و تازه | |
۱۲۵ گرم غلاف خوراکی نخود فرنگی | |
۶ عدد پیازچه، چهار قاچ شده | |
۲ حبه سیر، له شده | |
۲ قاشق غذاخوری سویا سس رقیق | |
۲ قاشق غذاخوری شکر دانه ریز | |
یک قاشق غذاخوری سس هویسن | |
۱۵۰میلی لیتر/ ¼ پیمانه عصاره سبزیجات |
1. | روغن بادام زمینی را درون یک وُک گرم شده، حرارت دهید تا به مر حله دود کردن برسد. |
2. | گلچه های کلم بروکلی، زنجبیل، پیاز و کرفس را به آن اضافه کرده و به مدت یک دقیقه به سبک شرقی تفت دهید. |
3. | اسفناج، غلاف خوراکی نخود فرنگی، پیازچه و سیر را اضافه کرده و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. |
4. | سویا سس، شکر، سس دریایی وعصاره سبزیجات را کاملاًبا هم مخلوط نمایید. |
5. | سس به دست آمده را بر روی وُک ریخته و کاملاً با مواد داخل آن مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. |
6. | درب ظرف را ببندید و روی حرارت متوسط ۲تا ۳ دقیقه بپزید تا سبزیجات کاملاً بپزند ولی ترد باقی بمانند. |
7. | خوراک آماده شده را داخل یک ظرف گرم کشیده و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز سبزیجات سرخ شده چینی
شما می توانید برای پر کردن داخل پنکیک های چینی از این مخلوط استفاده نمایید. آماده این مخلوط در فروشگاه های چینی موجود است و می توانید آن را ظرف ۲ تا ۳ دقیقه گرم کنید.
دیدگاهتان را بنویسید