مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی
۳۵۰ گرم کلم بروکلی، به گلچه های ریز تقسیم شده
یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه، خرد شده
۲ عدد پیاز، هشت قاچ شده
۳ عدد ساقه کرفس، خرد شده
۱۷۵ گرم برگ اسفناج ریز و تازه
۱۲۵ گرم غلاف خوراکی نخود فرنگی
۶ عدد پیازچه، چهار قاچ شده
۲ حبه سیر، له شده
۲ قاشق غذاخوری سویا سس رقیق
۲ قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
یک قاشق غذاخوری سس هویسن
۱۵۰میلی لیتر/ ¼ پیمانه عصاره سبزیجات

طرز تهیه

1.روغن بادام زمینی را درون یک وُک گرم شده، حرارت دهید تا به مر حله دود کردن برسد.
2.گلچه های کلم بروکلی، زنجبیل، پیاز و کرفس را به آن اضافه کرده و به مدت یک دقیقه به سبک شرقی تفت دهید.
3.اسفناج، غلاف خوراکی نخود فرنگی، پیازچه و سیر را اضافه کرده و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
4.سویا سس، شکر، سس دریایی وعصاره سبزیجات را کاملاًبا هم مخلوط نمایید.
5.سس به دست آمده را بر روی وُک ریخته و کاملاً با مواد داخل آن مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
6.درب ظرف را ببندید و روی حرارت متوسط ۲تا ۳ دقیقه بپزید تا سبزیجات کاملاً بپزند ولی ترد باقی بمانند.
7.خوراک آماده شده را داخل یک ظرف گرم کشیده و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز سبزیجات سرخ شده چینی

شما می توانید برای پر کردن داخل پنکیک های چینی از این مخلوط استفاده نمایید. آماده این مخلوط در فروشگاه های چینی موجود است و می توانید آن را ظرف ۲ تا ۳ دقیقه گرم کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.