توصیه سرآشپز سبزیجات سرخ شده با تخم مرغ
تخم مرغ ها را بلافاصله بعد از پخت، زیر آب سرد خنک کنید تا از سیاه شدن لبه های زرده جلوگیری شود.
۲ عدد تخم مرغ | |
۲۲۵ گرم هویج | |
۳۵۰ گرم کلم سفید | |
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، دانه گرفته و باریک خلال شده | |
۱۵۰ گرم جوانه لوبیا | |
یک قاشق غذاخوری سس کچاپ گوجه فرنگی | |
۲ قاشق غذاخوری سویا سس | |
۷۵ گرم بادام زمینی شور، خرد شده |
1. | یک وُک یا ماهیتابه بزرگ چدنی را گرم کنید. |
2. | دانه های کاج را بدون روغن در آن تفت داده تاطلایی و برشته شوند. آنها را با کفگیر بیرون آورده و تا زمان نیاز کنار بگذارید. |
3. | اسفناج را کامل شسته، برگ های آن را از ساقه های بلندجدا کنید و با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه کاملاً خشک نمایید. |
4. | با استفاده از یک چاقوی تیز، سیر و پیاز قرمز را ورقه کنید. |
5. | روغن آفتابگردان را در وُک یا ماهیتابه گرم کرده، سیر و پیاز را درون آن ریخته و یک دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. |
6. | اسفناج و قارچ را به آنها اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا برگ ها نرم شده و جمع گردند. |
7. | کشمش، دانه کاج و سویا سس را به مواد داخل وُک افزوده و به سبک شرقی تفت دهید تا مواد کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند. |
توصیه سرآشپز سبزیجات سرخ شده با تخم مرغ
تخم مرغ ها را بلافاصله بعد از پخت، زیر آب سرد خنک کنید تا از سیاه شدن لبه های زرده جلوگیری شود.
دیدگاهتان را بنویسید