مواد لازم و ترکیبات

۲ عدد هویج، پوست گرفته
یک عدد گل کلم کوچک، پاک کرده
۲ عدد کلم چینی کوچک
۱۵۰ گرم لوبیا سبز، پاک کرده
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
یک حبه سیر، ریز خرد شده
۶ عدد پیازچه، حلقه شده
یک قاشق چایخوری خمیر فلفل چیلی
۲ قاشق غذاخوری سویا سس
۴ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی
۳ قاشق غذاخوری شیر نارگیل

طرز تهیه

1.هویج ها را به صورت مورب باریک حلقه کنید. سپس گل کلم ها را به گلچه های کوچک خرد کرده و ساقه آنها را حلقه کنید. کلم چینی را درشت حلقه کنید و لوبیاها را به قطعات ۳ سانتیمتری خرد کنید.
2.روغن را در یک ماهیتابه بزرگ یا وُک گرم کنید و سیر و پیازچه را به مدت ۱ دقیقه در آن تفت دهید. خمیر چیلی را بیافزایید و چند ثانیه آن را حرارت دهید.
3.هویج و گل کلم را اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید.
4.کلم چینی و لوبیا سبز را داخل بقیه مواد بریزید و حدود ۲ دقیقه دیگرتفت دهید.
5.سویا سس، کره بادام زمینی و شیرنارگیل را مخلوط کنید و داخل ماهیتابه بریزید و ۱دقیقه حرارت دهید. غذا تا هنوز گرم است، سرو نمایید.

توصیه سر آشپز سبزیجات با سس بادام زمینی

مهم است بدانید اگر سبزیجات را نازک و یک اندازه خرد کنید، آنها خیلی سریع و همزمان با هم می پزند. همه سبزیجات را قبل از پخت آماده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.