توصیه سر آشپز سبزیجات با سس بادام زمینی
مهم است بدانید اگر سبزیجات را نازک و یک اندازه خرد کنید، آنها خیلی سریع و همزمان با هم می پزند. همه سبزیجات را قبل از پخت آماده کنید.
۲ عدد هویج، پوست گرفته | |
یک عدد گل کلم کوچک، پاک کرده | |
۲ عدد کلم چینی کوچک | |
۱۵۰ گرم لوبیا سبز، پاک کرده | |
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
یک حبه سیر، ریز خرد شده | |
۶ عدد پیازچه، حلقه شده | |
یک قاشق چایخوری خمیر فلفل چیلی | |
۲ قاشق غذاخوری سویا سس | |
۴ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی | |
۳ قاشق غذاخوری شیر نارگیل |
1. | هویج ها را به صورت مورب باریک حلقه کنید. سپس گل کلم ها را به گلچه های کوچک خرد کرده و ساقه آنها را حلقه کنید. کلم چینی را درشت حلقه کنید و لوبیاها را به قطعات ۳ سانتیمتری خرد کنید. |
2. | روغن را در یک ماهیتابه بزرگ یا وُک گرم کنید و سیر و پیازچه را به مدت ۱ دقیقه در آن تفت دهید. خمیر چیلی را بیافزایید و چند ثانیه آن را حرارت دهید. |
3. | هویج و گل کلم را اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید. |
4. | کلم چینی و لوبیا سبز را داخل بقیه مواد بریزید و حدود ۲ دقیقه دیگرتفت دهید. |
5. | سویا سس، کره بادام زمینی و شیرنارگیل را مخلوط کنید و داخل ماهیتابه بریزید و ۱دقیقه حرارت دهید. غذا تا هنوز گرم است، سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز سبزیجات با سس بادام زمینی
مهم است بدانید اگر سبزیجات را نازک و یک اندازه خرد کنید، آنها خیلی سریع و همزمان با هم می پزند. همه سبزیجات را قبل از پخت آماده کنید.
دیدگاهتان را بنویسید