توصیه سر آشپز سبزیجات با سس بادام زمینی
مهم است بدانید اگر سبزیجات را نازک و یک اندازه خرد کنید، آنها خیلی سریع و همزمان با هم می پزند. همه سبزیجات را قبل از پخت آماده کنید.

| ۲ عدد هویج، پوست گرفته | |
| یک عدد گل کلم کوچک، پاک کرده | |
| ۲ عدد کلم چینی کوچک | |
| ۱۵۰ گرم لوبیا سبز، پاک کرده | |
| ۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
| یک حبه سیر، ریز خرد شده | |
| ۶ عدد پیازچه، حلقه شده | |
| یک قاشق چایخوری خمیر فلفل چیلی | |
| ۲ قاشق غذاخوری سویا سس | |
| ۴ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی | |
| ۳ قاشق غذاخوری شیر نارگیل |
| 1. | هویج ها را به صورت مورب باریک حلقه کنید. سپس گل کلم ها را به گلچه های کوچک خرد کرده و ساقه آنها را حلقه کنید. کلم چینی را درشت حلقه کنید و لوبیاها را به قطعات ۳ سانتیمتری خرد کنید. |
| 2. | روغن را در یک ماهیتابه بزرگ یا وُک گرم کنید و سیر و پیازچه را به مدت ۱ دقیقه در آن تفت دهید. خمیر چیلی را بیافزایید و چند ثانیه آن را حرارت دهید. |
| 3. | هویج و گل کلم را اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید. |
| 4. | کلم چینی و لوبیا سبز را داخل بقیه مواد بریزید و حدود ۲ دقیقه دیگرتفت دهید. |
| 5. | سویا سس، کره بادام زمینی و شیرنارگیل را مخلوط کنید و داخل ماهیتابه بریزید و ۱دقیقه حرارت دهید. غذا تا هنوز گرم است، سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز سبزیجات با سس بادام زمینی
مهم است بدانید اگر سبزیجات را نازک و یک اندازه خرد کنید، آنها خیلی سریع و همزمان با هم می پزند. همه سبزیجات را قبل از پخت آماده کنید.
دیدگاهتان را بنویسید