سبزیجات با رویه سیب زمینی

یک عدد هویج، نگینی خرد شده | |
۱۷۵ گرم گلچه های گل کلم | |
یک عدد پیاز رازیانه، حلقه شده | |
۷۵ گرم لوبیا سبز، نصف شده | |
۲۵ گرم/ ۲ قاشق غذاخوری کره | |
۲۵ گرم آرد معمولی (ساده) | |
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه عصاره سبزیجات | |
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه آب انگور | |
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه شیر | |
۱۷۵ گرم قارچ قهوه ای، چهار قاچ شده | |
۲ قاشق غذاخوری مریم گلی خرد شده | |
مواد لازم برای لایه رویی : | |
۴ عدد سیب زمینی،نگینی خرد شده | |
۲۵ گرم/ ۲ قاشق غذاخوری کره | |
۴ قاشق غذاخوری ماست ساده | |
۴ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده | |
یک قاشق چایخوری تخم رازیانه | |
نمک و فلفل |
1. | هویج، گل کلم، کلم بروکلی، رازیانه و لوبیاها را در یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. سپس سبزیجات را آبکش کنید و کنار بگذارید. |
2. | کره را در یک قابلمه آب کرده و آرد را به آن اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و عصاره سبزیجات و شیر را به آن اضافه کنید. دوباره قابلمه را روی حرارت بگذارید تا مواد به جوش بیاید.آنها را خوب هم بزنید تا کمی سفت و غلیظ شوند. سبزیجات پخته را داخل سس ریخته، قارچ و مریم گلی را نیز به آنها بیافزایید. |
3. | درهمین فاصله، سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۰دقیقه بپزید. آنها را آبکش کرده به همراه کره، ماست و نیمی از پنیر خوب له کنید. سپس تخم رازیانه را به آن اضافه نمایید. |
4. | مخلوط سبزیجات را در یک ظرف پیرکس با گنجایش یک لیتر بریزید و روی آن را کاملاً با پوره ی سیب زمینی بپوشانید و بقیه پنیر را روی آن بپاشید.غذا را در فری که از قبل گرم شده،روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزید تا سطح روی آن طلایی شود.غذا را گرم سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید