مواد لازم و ترکیبات

یک عدد هویج، نگینی خرد شده
۱۷۵ گرم گلچه های گل کلم
یک عدد پیاز رازیانه، حلقه شده
۷۵ گرم لوبیا سبز، نصف شده
۲۵ گرم/ ۲ قاشق غذاخوری کره
۲۵ گرم آرد معمولی (ساده)
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه عصاره سبزیجات
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه آب انگور
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه شیر
۱۷۵ گرم قارچ قهوه ای، چهار قاچ شده
۲ قاشق غذاخوری مریم گلی خرد شده
مواد لازم برای لایه رویی :
۴ عدد سیب زمینی،نگینی خرد شده
۲۵ گرم/ ۲ قاشق غذاخوری کره
۴ قاشق غذاخوری ماست ساده
۴ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده
یک قاشق چایخوری تخم رازیانه
نمک و فلفل

طرز تهیه

1.هویج، گل کلم، کلم بروکلی، رازیانه و لوبیاها را در یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. سپس سبزیجات را آبکش کنید و کنار بگذارید.
2.کره را در یک قابلمه آب کرده و آرد را به آن اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و عصاره سبزیجات و شیر را به آن اضافه کنید. دوباره قابلمه را روی حرارت بگذارید تا مواد به جوش بیاید.آنها را خوب هم بزنید تا کمی سفت و غلیظ شوند. سبزیجات پخته را داخل سس ریخته، قارچ و مریم گلی را نیز به آنها بیافزایید.
3.درهمین فاصله، سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۰دقیقه بپزید. آنها را آبکش کرده به همراه کره، ماست و نیمی از پنیر خوب له کنید. سپس تخم رازیانه را به آن اضافه نمایید.
4.مخلوط سبزیجات را در یک ظرف پیرکس با گنجایش یک لیتر بریزید و روی آن را کاملاً با پوره ی سیب زمینی بپوشانید و بقیه پنیر را روی آن بپاشید.غذا را در فری که از قبل گرم شده،روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزید تا سطح روی آن طلایی شود.غذا را گرم سرو نمایید.

سبزیجات با رویه سیب زمینی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.