سبزیجات با ارده

| ۲۲۵ گرم کلم بروکلی، به گلچه های کوچک خرد شده | |
| ۲۲۵ گرم گل کلم، به گلچه های کوچک خرد شده | |
| ۲۲۵ گرم مارچوبه، به قطعات ۵ سانتیمتری خرد شده | |
| ۲ عدد پیاز قرمز کوچک، ۴قاچ شده | |
| یک قاشق غذاخوری آب لیمو | |
| ۲ قاشق چایخوری دانه کنجد برشته | |
| یک قاشق غذاخوری پیازچه، خردشده | |
| مواد لازم برای تهیه سس ارده تند : | |
| یک قاشق چایخوری روغن آفتابگردان | |
| ۲ حبه سیر، له شده | |
| یک یا ½ قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی | |
| ۲ قاشق چایخوری ارده | |
| ۱۵۰ میلی لیتر پنیر سفید کم چرب | |
| ۲ قاشق غذاخوری پیاز کوهی، خرد شده | |
| نمک و فلفل |
| 1. | روغن را گرم کنید. سیب زمینی، پیاز و سیر را به آن افزوده، به مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید و آن را مدام هم بزنید. ادویه ها را بیافزایید و یک دقیقه تفت دهید و مرتب هم بزنید. |
| 2. | عصاره سبزیجات و فلفل قرمز خرد شده را افزوده، بگذارید به جوش آید. حرارت را کم کنید، درب قابلمه را ببندید و به مدت ۲۰ دقیقه آرام بجوشانید. |
| 3. | نخود سبز را اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه بپزید. ماست، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید. |
| 4. | سوپ را در کاسه های گرم بریزید، روی آن را با گشنیز خرد شده تزیین کنید و آن را داغ همراه با نان گرم سرو نمایید. |
سبزیجات با ارده
دیدگاهتان را بنویسید