مواد لازم و ترکیبات

۲۲۵ گرم کلم بروکلی، به گلچه های کوچک خرد شده
۲۲۵ گرم گل کلم، به گلچه های کوچک خرد شده
۲۲۵ گرم مارچوبه، به قطعات ۵ سانتیمتری خرد شده
۲ عدد پیاز قرمز کوچک، ۴قاچ شده
یک قاشق غذاخوری آب لیمو
۲ قاشق چایخوری دانه کنجد برشته
یک قاشق غذاخوری پیازچه، خردشده
مواد لازم برای تهیه سس ارده تند :
یک قاشق چایخوری روغن آفتابگردان
۲ حبه سیر، له شده
یک یا ½ قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی
۲ قاشق چایخوری ارده
۱۵۰ میلی لیتر پنیر سفید کم چرب
۲ قاشق غذاخوری پیاز کوهی، خرد شده
نمک و فلفل

طرز تهیه

1.روغن را گرم کنید. سیب زمینی، پیاز و سیر را به آن افزوده، به مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید و آن را مدام هم بزنید. ادویه ها را بیافزایید و یک دقیقه تفت دهید و مرتب هم بزنید.
2.عصاره سبزیجات و فلفل قرمز خرد شده را افزوده، بگذارید به جوش آید. حرارت را کم کنید، درب قابلمه را ببندید و به مدت ۲۰ دقیقه آرام بجوشانید.
3.نخود سبز را اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه بپزید. ماست، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید.
4.سوپ را در کاسه های گرم بریزید، روی آن را با گشنیز خرد شده تزیین کنید و آن را داغ همراه با نان گرم سرو نمایید.

سبزیجات با ارده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.