سبزیجات با ارده
۲۲۵ گرم کلم بروکلی، به گلچه های کوچک خرد شده | |
۲۲۵ گرم گل کلم، به گلچه های کوچک خرد شده | |
۲۲۵ گرم مارچوبه، به قطعات ۵ سانتیمتری خرد شده | |
۲ عدد پیاز قرمز کوچک، ۴قاچ شده | |
یک قاشق غذاخوری آب لیمو | |
۲ قاشق چایخوری دانه کنجد برشته | |
یک قاشق غذاخوری پیازچه، خردشده | |
مواد لازم برای تهیه سس ارده تند : | |
یک قاشق چایخوری روغن آفتابگردان | |
۲ حبه سیر، له شده | |
یک یا ½ قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی | |
۲ قاشق چایخوری ارده | |
۱۵۰ میلی لیتر پنیر سفید کم چرب | |
۲ قاشق غذاخوری پیاز کوهی، خرد شده | |
نمک و فلفل |
1. | روغن را گرم کنید. سیب زمینی، پیاز و سیر را به آن افزوده، به مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید و آن را مدام هم بزنید. ادویه ها را بیافزایید و یک دقیقه تفت دهید و مرتب هم بزنید. |
2. | عصاره سبزیجات و فلفل قرمز خرد شده را افزوده، بگذارید به جوش آید. حرارت را کم کنید، درب قابلمه را ببندید و به مدت ۲۰ دقیقه آرام بجوشانید. |
3. | نخود سبز را اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه بپزید. ماست، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید. |
4. | سوپ را در کاسه های گرم بریزید، روی آن را با گشنیز خرد شده تزیین کنید و آن را داغ همراه با نان گرم سرو نمایید. |
سبزیجات با ارده
دیدگاهتان را بنویسید