توصیه سرآشپز ساندویچ تاکوی مرغ
۴۵۰ گرم گوشت گوساله چرخ کرده را می توانید جایگزین مرغ کرده و به عنوان ادویه، پیاز خرد شده، پودر چیلی ملایم و پودر زیره سبز به آن اضافه کنید.
۸ عدد ترتیلای ذرت | |
۲ قاشق چایخوری روغن نباتی | |
۲۲۵ تا ۳۵۰ گرم مرغی که از غذای قبل باقیمانده، خرد یا رشته ای شده | |
۲۲۵ گرم لوبیا کنسروی دو بار تفت داده، گرم به همراه ۲ قاشق غذاخوری آب برای رقیق کردن | |
¼ قاشق چایخوری پودر زیره سبز | |
¼ قاشق چایخوری اورگانوی خشک | |
یک عدد آواکادو، هسته گرفته، ورقه شده و در آب لیمو خیسانده | |
سالسای سبز یا هر نوع دیگری از سالسا که تمایل دارید | |
یک قوطی چیلی چیپوتل آغشته به سس مکزیکی آدوبو، خرد شده یا یک بطری سالسای چیپوتل | |
۱۷۵ میلی لیتر خامه ترش | |
½ پیاز، خرد شده | |
یک مشت کاهو | |
۵ عدد تربچه، خرد شده | |
نمک و فلفل |
1. | هر نان ترتیلا را لحظاتی داخل یک ماهیتابه چدنی بدون روغن قرار دهید. مرتب زیر و رو کنید تا کاملاً گرم شود. آنها را لای فویل آشپزخانه یا دستمال حوله ای بپیچید تا گرم بمانند. |
2. | روغن را داخل یک ماهیتابه گرم کرده، مرغ خرد یا رشته شده را به آن بیافزایید و کاملاً گرم کنید. طبق ذائقه تان به آن نمک وفلفل بزنید. |
3. | لوبیای پخته شده و سرخ شده را به همراه زیره و اورگانو کاملاً مخلوط نمایید. |
4. | روی یک ترتیلا را با لوبیای گرم کامل بپوشانید، سپس روی آن را یک قاشق پر مرغ، یک یا دو ورقه آواکادو، اندکی سالسا، چیپوتل برای طعم دادن، یک کپه خامه ترش، مقداری پیاز برای روی آن، کاهو و تربچه بریزید. طبق ذائقه تان به آن نمک و فلفل اضافه کنید، سپس آن را تا جاییکه رول و بسته می شود، لوله کنید. این عمل را با ترتیلاهای بعد تکرار کرده و همه را یک جا سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز ساندویچ تاکوی مرغ
۴۵۰ گرم گوشت گوساله چرخ کرده را می توانید جایگزین مرغ کرده و به عنوان ادویه، پیاز خرد شده، پودر چیلی ملایم و پودر زیره سبز به آن اضافه کنید.
دیدگاهتان را بنویسید