توصیه سر آشپز سالمون کبابی اسپایسی
این سس استیک های ماهی تن را نیز بسیار خوش طعم خواهد کرد.
۴ قطعه ماهی سالمون، هر کدام ۱۷۵ تا ۲۲۵ گرم | |
لیمو ترش حلقه شده برای تزیین | |
مواد لازم برای تهیه مایه خواباندن ماهی : | |
۴ حبه سیر | |
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون خالص بودار | |
مقدار کمی فلفل چینی | |
مقدار کمی پودر دارچین | |
آب ۲ عدد لیمو ترش | |
۱ تا ۲ قاشق چایخوری مایه کنسرو چیلی چیپوتل یا سس سالسای چیلی چیپوتل | |
¼ قاشق چایخوری پودر زیره | |
مقدار کمی شکر | |
نمک و فلفل به میزان لازم | |
مواد لازم برای سرو : | |
برش های گوجه فرنگی | |
۳ عدد پیازچه، ریز خرد شده | |
کاهوی رشته ای خرد شده |
1. | برای آماده کردن مایه، سیرها را ریز خرد کنید و در یک کاسه با روغن زیتون، ادویه ها، گشنیز، آب لیمو ترش، مایه سس چیپوتل، زیره و شکر مخلوط کنید. نمک و فلفل را بیافزایید و خوب مخلوط کنید. |
2. | قطعات ماهی را خوب به مایه سیردار آغشته نمایید، سپس در یک ظرف غیرفلزی قرار دهید. حداقل به مدت یک ساعت یا یک شب آن را داخل یخچال نگه دارید. |
3. | ماهی را داخل ظرف مخصوص گریل بگذارید و در فری که از قبل گرم شده، به مدت ۳ تا ۴ دقیقه زیرحرارت گریل فر بپزید. یکبار آنها را برگردانید و دوباره در همین مدت زمان بپزید. همچنین می توانید ماهی ها را روی ذغال داغ کباب کنید. |
4. | برای سرو، برش های گوجه فرنگی و پیازچه را خوب ترکیب کنید. هر قطعه ماهی را به صورت مجزا در یک بشقاب مخصوص پذیرایی بگذارید و کنار آن سالاد گوجه فرنگی و کاهو بریزید. غذا را با تکه های لیمو تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز سالمون کبابی اسپایسی
این سس استیک های ماهی تن را نیز بسیار خوش طعم خواهد کرد.
دیدگاهتان را بنویسید