مواد لازم و ترکیبات

۴ قطعه ماهی سالمون، هر کدام ۱۷۵ تا ۲۲۵ گرم
لیمو ترش حلقه شده برای تزیین
مواد لازم برای تهیه مایه خواباندن ماهی :
۴ حبه سیر
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون خالص بودار
مقدار کمی فلفل چینی
مقدار کمی پودر دارچین
آب ۲ عدد لیمو ترش
۱ تا ۲ قاشق چایخوری مایه کنسرو چیلی چیپوتل یا سس سالسای چیلی چیپوتل
¼ قاشق چایخوری پودر زیره
مقدار کمی شکر
نمک و فلفل به میزان لازم
مواد لازم برای سرو :
برش های گوجه فرنگی
۳ عدد پیازچه، ریز خرد شده
کاهوی رشته ای خرد شده

طرز تهیه

1.برای آماده کردن مایه، سیرها را ریز خرد کنید و در یک کاسه با روغن زیتون، ادویه ها، گشنیز، آب لیمو ترش، مایه سس چیپوتل، زیره و شکر مخلوط کنید. نمک و فلفل را بیافزایید و خوب مخلوط کنید.
2.قطعات ماهی را خوب به مایه سیردار آغشته نمایید، سپس در یک ظرف غیرفلزی قرار دهید. حداقل به مدت یک ساعت یا یک شب آن را داخل یخچال نگه دارید.
3.ماهی را داخل ظرف مخصوص گریل بگذارید و در فری که از قبل گرم شده، به مدت ۳ تا ۴ دقیقه زیرحرارت گریل فر بپزید. یکبار آنها را برگردانید و دوباره در همین مدت زمان بپزید. همچنین می توانید ماهی ها را روی ذغال داغ کباب کنید.
4.برای سرو، برش های گوجه فرنگی و پیازچه را خوب ترکیب کنید. هر قطعه ماهی را به صورت مجزا در یک بشقاب مخصوص پذیرایی بگذارید و کنار آن سالاد گوجه فرنگی و کاهو بریزید. غذا را با تکه های لیمو تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز سالمون کبابی اسپایسی

این سس استیک های ماهی تن را نیز بسیار خوش طعم خواهد کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.