توصیه سر آشپز سالمون کبابی اسپایسی
این سس استیک های ماهی تن را نیز بسیار خوش طعم خواهد کرد.

| ۴ قطعه ماهی سالمون، هر کدام ۱۷۵ تا ۲۲۵ گرم | |
| لیمو ترش حلقه شده برای تزیین | |
| مواد لازم برای تهیه مایه خواباندن ماهی : | |
| ۴ حبه سیر | |
| ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون خالص بودار | |
| مقدار کمی فلفل چینی | |
| مقدار کمی پودر دارچین | |
| آب ۲ عدد لیمو ترش | |
| ۱ تا ۲ قاشق چایخوری مایه کنسرو چیلی چیپوتل یا سس سالسای چیلی چیپوتل | |
| ¼ قاشق چایخوری پودر زیره | |
| مقدار کمی شکر | |
| نمک و فلفل به میزان لازم | |
| مواد لازم برای سرو : | |
| برش های گوجه فرنگی | |
| ۳ عدد پیازچه، ریز خرد شده | |
| کاهوی رشته ای خرد شده |
| 1. | برای آماده کردن مایه، سیرها را ریز خرد کنید و در یک کاسه با روغن زیتون، ادویه ها، گشنیز، آب لیمو ترش، مایه سس چیپوتل، زیره و شکر مخلوط کنید. نمک و فلفل را بیافزایید و خوب مخلوط کنید. |
| 2. | قطعات ماهی را خوب به مایه سیردار آغشته نمایید، سپس در یک ظرف غیرفلزی قرار دهید. حداقل به مدت یک ساعت یا یک شب آن را داخل یخچال نگه دارید. |
| 3. | ماهی را داخل ظرف مخصوص گریل بگذارید و در فری که از قبل گرم شده، به مدت ۳ تا ۴ دقیقه زیرحرارت گریل فر بپزید. یکبار آنها را برگردانید و دوباره در همین مدت زمان بپزید. همچنین می توانید ماهی ها را روی ذغال داغ کباب کنید. |
| 4. | برای سرو، برش های گوجه فرنگی و پیازچه را خوب ترکیب کنید. هر قطعه ماهی را به صورت مجزا در یک بشقاب مخصوص پذیرایی بگذارید و کنار آن سالاد گوجه فرنگی و کاهو بریزید. غذا را با تکه های لیمو تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز سالمون کبابی اسپایسی
این سس استیک های ماهی تن را نیز بسیار خوش طعم خواهد کرد.
دیدگاهتان را بنویسید