مواد لازم و ترکیبات

۵/۲ سانتیمتر ریشه تازه زنجبیل، رنده شده
یک قاشق چایخوری تخم گشنیز، کوبیده شده
¼ قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی
یک قاشق غذاخوری آب لیمو
یک قاشق چایخوری روغن کنجد
۴ عدد فیله ماهی سالمون با پوست، هر کدام حدود ۱۵۰ گرم
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
برنج پخته و سبزیجات تفت داده شده به سبک شرقی

طرز تهیه

1.در یک کاسه کوچک زنجبیل، گشنیز، پودر چیلی، آب لیمو ترش و روغن کنجد را مخلوط کنید تا مایه خواباندن ماهی آماده شود.
2.فیله های ماهی سالمون را در یک ظرف غیرفلزی کنار هم قرار دهید و مایه آماده شده را با یک قاشق روی آنها بریزید و خوب پخش کنید تا سطح ماهی ها کاملاً به آن آغشته شود.
3.روی ظرف را با یک نایلون یا محافظ غذا بپوشانید و حداقل به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا ماهی ها سرد شوند.
4.یک ماهیتابه چدنی را با روغن نباتی روی حرارت زیاد گرم کنید و ماهی ها را داخل آن بگذارید. توجه کنید که ماهی از طرف پوست داخل ماهیتابه قرارگیرند.
5.ماهی ها را بدون برگرداندن به مدت ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید تا زیر آنها برشته شود و گوشتش به راحتی خرد شود. بلافاصله غذا را همراه برنج پخته و سبزیجات تفت داده شده به سبک شرقی سرو نمایید.

توصیه سر آشپز سالمون با ادویه تایلندی

در این غذا انتخاب ماهیتابه نقش به سزایی دارد. شما باید از ماهیتابه قطور یا تابه دولایه و چدنی استفاده کنید. در این صورت ماهی بدون اینکه به ظرف بچسبد کاملاً می پزد. اگر قطعات ماهی شما خیلی ضخیم بود، در صورت تمایل، می توانید آنها را یک بار برگردانید و طرف دیگر را نیز به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بپزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.