مواد لازم و ترکیبات

۴۵۰ گرم گوجه فرنگی
۴عدد پیازچه
۱۲۵ میلی لیتر روغن زیتون دست نخورده مخصوص
دو قاشق غذاخوری سرکه شیرین قرمز
۲۰۰ گرم پنیر سفید ایتالیایی ، بریده شده بصورت مکعب
۱۵ گرم جعفری برگ پهن تازه
۲۵ گرم برگ ریحان تازه
نمک و فلفل

راهنمای دستور پخت

1.با استفاده از یک چاقوی تیز ، گوجه ها را نصف کرده و در یک کاسه بزرگ قرار دهید. پیازچه ها را تمیز کنید . قسمت سفید و سبز آن را کاملا خرد نموده و سپس به کاسه اضافه کنید .
2.روغن زیتون و سرکه را روی آنها ریخته و با استفاده از دستهایتان آنرا بهم بزنید. با نمک و فلفل طعم دهید وmozzarella را اضافه کرده ، دوباره بهم بزنید. روی آنرا بپوشانید و به مدت ۴ ساعت بگذارید سرد شود .
3. ۱۰دقیقه قبل از سرو ، آنرا از یخچال در آورید .جعفری را کاملاخرد کرده و به سالاد اضافه کنید . برگهای ریحان را تکه تکه کرده ، روی سالاد بریزید و دوباره تمام محتویات را بهم بزنید، طعم آنرا دوباره تنظیم کرده و سرو کنید .

توصیه سرآشپز برای سالاد گوجه و پنیر موزارلا

برای بهترین طعم ، پنیر با شیر گاومیش تهیه شده در کارخانه بهتر است. این سالاد ساده و خوشمزه مناسب برای رژیم است. این سالاد میتواند یک پیش غذای دلچسب برای مهمانی ها باشد.

طرز تهیه سالاد ادویه ای را از اینجا ببینید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.