توصیه سر آشپز سالاد کلم
برای اینکه مزه و طعم کلم ها مقداری عوض شود ، یک یا چند عدد از مواد زیر را به آن اضافه کنید کشمش ، انگور ،سیب رنده شده ،گردوی خرد شده ، چند مکعب پنیر ، یا بادام زمینی بو داده .
۱۵۰ میلی لیتر مایونز کم چربی | |
۱۵۰ میلی لیتر ماست کم چربی | |
یک عدد کلم سفید متوسط | |
۴ عدد هویج | |
یک عدد فلفل دلمه ای سبز | |
دو قاشق غذا خوری دانه های آفتابگردان | |
نمک و فلفل |
1. | برای تهیه چاشنی: مایونز ، ماست ، نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید . بگذارید تا موقع لزوم خنک شود |
2. | کلم را از وسط نصف کرده ، به ۴ قسمت تقسیم کنید . سپس ساقه سفت آنرا جدا کره و دور بریزید .برگهای کلم را کاملا خرد نموده، شسته و بطور مناسب خشک کنید . |
3. | هویج ها را پوست کنده و با استفاده از غذاساز ماندولین خرد کنید و به تناوب ، هویج ها را درشت درشت رنده کنید. ۴فلفل را چهار قاچ کرده ، دانه های آنرا دور بریزید و پوست آنرا به تکه های باریک ببرید . |
4. | در یک کاسه بزرگ سبزیجات را ترکیب و بهم بزنید تا مخلوط شوند . چاشنی را روی آن بریزید و بهم بزنید تا سبزیجات کاملا آغشته شوند. تا موقع لزوم بگذارید سرد شود. |
5. | درست قبل از سرو، دانه های آفتابگردان را روی سینی مخصوص پخت قرار داده ، در فر یا زیر تست کنید تاقهوه ای طلایی شوند . سالاد را به ظرف سرو بزرگ منتقل کرده، دانه های آفتابگردان را روی آن پخش نموده و سرو کنید . |
توصیه سر آشپز سالاد کلم
برای اینکه مزه و طعم کلم ها مقداری عوض شود ، یک یا چند عدد از مواد زیر را به آن اضافه کنید کشمش ، انگور ،سیب رنده شده ،گردوی خرد شده ، چند مکعب پنیر ، یا بادام زمینی بو داده .
دیدگاهتان را بنویسید