مواد لازم و ترکیبات

۱۵۰ میلی لیتر مایونز کم چربی
۱۵۰ میلی لیتر ماست کم چربی
یک عدد کلم سفید متوسط
۴ عدد هویج
یک عدد فلفل دلمه ای سبز
دو قاشق غذا خوری دانه های آفتابگردان
نمک و فلفل

طرز تهیه

1.برای تهیه چاشنی: مایونز ، ماست ، نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید . بگذارید تا موقع لزوم خنک شود
2.کلم را از وسط نصف کرده ، به ۴ قسمت تقسیم کنید . سپس ساقه سفت آنرا جدا کره و دور بریزید .برگهای کلم را کاملا خرد نموده، شسته و بطور مناسب خشک کنید .
3.هویج ها را پوست کنده و با استفاده از غذاساز ماندولین خرد کنید و به تناوب ، هویج ها را درشت درشت رنده کنید. ۴فلفل را چهار قاچ کرده ، دانه های آنرا دور بریزید و پوست آنرا به تکه های باریک ببرید .
4.در یک کاسه بزرگ سبزیجات را ترکیب و بهم بزنید تا مخلوط شوند . چاشنی را روی آن بریزید و بهم بزنید تا سبزیجات کاملا آغشته شوند. تا موقع لزوم بگذارید سرد شود.
5.درست قبل از سرو، دانه های آفتابگردان را روی سینی مخصوص پخت قرار داده ، در فر یا زیر تست کنید تاقهوه ای طلایی شوند . سالاد را به ظرف سرو بزرگ منتقل کرده، دانه های آفتابگردان را روی آن پخش نموده و سرو کنید .

 

توصیه سر آشپز سالاد کلم

برای اینکه مزه و طعم کلم ها مقداری عوض شود ، یک یا چند عدد از مواد زیر را به آن اضافه کنید کشمش ، انگور ،سیب رنده شده ،گردوی خرد شده ، چند مکعب پنیر ، یا بادام زمینی بو داده .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.