توصیه سر آشپز سالاد کدو و سیب زمینی
قبل از افزودن سس، ۲۲۵ گرم میگو پوست کنده و پخته را به گوجه فرنگی و کدو اضافه کنید.
یک عدد فلفل چیلی سبز بزرگ با تندی ملایم یا ترکیبی از یک فلفل دلمه ای و ½ تا ۱ عدد فلفل چیلی سبز تازه | |
۴ عدد کدو، ورقه شده | |
۲ تا ۳حبه سیر، ریز خرد شده | |
مقدار کمی شکر | |
¼ قاشق چایخوری پودر زیره | |
۲ قاشق غذاخوری سرکه انگور سفید | |
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون خالص بودار | |
۲ تا ۳ قاشق غذاخوری گشنیز | |
۴ عدد گوجه فرنگی رسیده، ورقه ای یا مکعبی خرد شده | |
نمک و فلفل |
1. | فلفل چیلی با تندی ملایم یا ترکیب فلفل دلمه ای و چیلی را در یک ماهیتابه چدنی بدون روغن یا زیر حرارت گریل فر کبابی کنید تا پوست آنها نسبتاً سوخته شود. فلفل ها را داخل یک کیسه پلاستیکی بریزید، آن را سفت ببندید و به مدت ۲۰ دقیقه کنار بگذارید. |
2. | پوست فلفل ها را جدا کنید، سپس با دقت دانه های آنها را درآورید و گوشتشان را حلقه کنید و کنار بگذارید. |
3. | در یک ظرف بخار پز حدود ۵ سانتیمتر آب بریزید تا به جوش آید. کدوها را در قسمت بالای بخار پز بریزید و درب آن را بگذارید تا به مدت ۵ دقیقه بخارپز شوند و کدوها نرم و ترد شوند. |
4. | در همین فاصله، سیر، شکر، زیره، سرکه، روغن زیتون و گشنیز را در یک کاسه خوب مخلوط کنید. فلفل های آماده شده را به مخلوط اضافه کنید، سپس نمک و فلفل آن را بزنید. |
5. | کدو و گوجه فرنگی را داخل یک بشقاب مخصوص پذیرایی بچینید و سس چیلی را با یک قاشق روی آن بریزید. سالاد را بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز سالاد کدو و سیب زمینی
قبل از افزودن سس، ۲۲۵ گرم میگو پوست کنده و پخته را به گوجه فرنگی و کدو اضافه کنید.
دیدگاهتان را بنویسید