مواد لازم و ترکیبات

۲۲۵ گرم برگ اسفناج کوچک
۲ عدد پرتقال بزرگ
نصف پیاز قرمز
چاشنی
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
دو قاشق غذاخوری آب پرتقال تازه بوسیله چلاندن پرتقال
دو قاشق چایخوری آبلیمو
یک قاشق چایخوری عسل
نصف قاشق چایخوری خردل
نمک و فلفل

طرز تهیه

1.برگهای اسفناج را زیر شیر آب بشویید ، سپس بوسیله دستمال آشپزخانه آنها را بطور مناسب خشک و ساقه سفت آنرا جدا کرده ، برگهای بزرگ آنرا به قطعات کوچک تکه تکه کنید .
2.بالا و پائین هر پرتقال را با یک چاقوی تیز بریده، سپس آنرا بکنید و دور بریزید . با دقت بین گلها ی پرتقال را ببرید و آنها را جدا کنید. مقداری آب پرتقال ، برای چاشنی سالاد نگه دارید .
3.با استفاده از یک چاقوی تیز ، پیاز قرمز را کاملا خرد کنید.
4.برگهای اسفناج و گلها ی پرتقال را با هم ترکیب و در بشقاب سرو یا بشقابها ی جداگانه قرار دهید
5.پیاز خرد شده را روی سالاد پخش کنید .
6.برای تهیه چاشنی : روغن زیتون ، آب پرتقال ، آبلیمو ، عسل ، خردل و نمک و فلفل را در یک ظرف کوچک سریع به هم بزنید .
7.درست قبل از سرو ،چاشنی را روی سالاد بریزید وسالاد را کاملا بهم بزنید تا برگها با چاشنی آغشته شوند .

سالاد پرتقال و اسفناج

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.