سالاد پرتقال و اسفناج

| ۲۲۵ گرم برگ اسفناج کوچک | |
| ۲ عدد پرتقال بزرگ | |
| نصف پیاز قرمز | |
| چاشنی | |
| ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| دو قاشق غذاخوری آب پرتقال تازه بوسیله چلاندن پرتقال | |
| دو قاشق چایخوری آبلیمو | |
| یک قاشق چایخوری عسل | |
| نصف قاشق چایخوری خردل | |
| نمک و فلفل |
| 1. | برگهای اسفناج را زیر شیر آب بشویید ، سپس بوسیله دستمال آشپزخانه آنها را بطور مناسب خشک و ساقه سفت آنرا جدا کرده ، برگهای بزرگ آنرا به قطعات کوچک تکه تکه کنید . |
| 2. | بالا و پائین هر پرتقال را با یک چاقوی تیز بریده، سپس آنرا بکنید و دور بریزید . با دقت بین گلها ی پرتقال را ببرید و آنها را جدا کنید. مقداری آب پرتقال ، برای چاشنی سالاد نگه دارید . |
| 3. | با استفاده از یک چاقوی تیز ، پیاز قرمز را کاملا خرد کنید. |
| 4. | برگهای اسفناج و گلها ی پرتقال را با هم ترکیب و در بشقاب سرو یا بشقابها ی جداگانه قرار دهید |
| 5. | پیاز خرد شده را روی سالاد پخش کنید . |
| 6. | برای تهیه چاشنی : روغن زیتون ، آب پرتقال ، آبلیمو ، عسل ، خردل و نمک و فلفل را در یک ظرف کوچک سریع به هم بزنید . |
| 7. | درست قبل از سرو ،چاشنی را روی سالاد بریزید وسالاد را کاملا بهم بزنید تا برگها با چاشنی آغشته شوند . |

دیدگاهتان را بنویسید