سالاد پاپایا و آواکادو

۲۰۰ گرم مخلوط برگ های سبز سالادی | |
۲ تا ۳ عدد پیازچه، خرد شده | |
۳ تا ۴ قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده | |
یک عدد پاپایا کوچک | |
۲ عدد فلفل دلمه ای قرمز | |
یک عدد آواکادو | |
یک قاشق غذاخوری آب لیمو | |
۳ تا ۴ قاشق غذاخوری تخم کدو حلوایی بدون پوست، تفت داده شده (دلخواه) | |
مواد لازم برای تهیه سس سالاد: | |
آب یک عدد لیمو ترش | |
مقداری فلفل پاپریکا | |
مقداری پودر زیره | |
مقداری شکر | |
یک حبه سیر، ریز خرد شده | |
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون خالص بودار | |
نمک |
1. | برگ های سبز سالادی را با پیازچه و گشنیز ترکیب کنید. ظرف را تکان دهید تا به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند، سپس آن را داخل دیس بزرگ مخصوص پذیرایی بریزید. |
2. | پاپایا را از وسط نصف کنید و با استفاده از قاشق دانه های آن را خارج نمایید. به چهار قسمت تقسیم کنید، پوست آن راجدا کنیدو گوشت میوه را خرد کنید. آنها را روی سالاد بریزید. فلفل دلمه ها را از وسط نصف کنید و دانه های آنها را خارج کرده، سپس حلقه کنید و به برگ های سالادی اضافه نمایید. |
3. | آواکادو را از وسط (طول) نصف کرده و هسته آن را خارج کنید. با دقت پوست آن را بکنید، گوشتش را مکعبی خرد کرده و به آب لیمو آغشته سازید تا از تغییر رنگ آن جلوگیری شود. آن را به بقیه مواد سالاد اضافه نمایید. |
4. | برای آماده کردن سس سالاد، آب لیمو، فلفل پاپریکا، پودر زیره، شکر، سیر و روغن زیتون را کاملاً مخلوط کنید. در صورت تمایل، می توانید به سس کمی نمک بزنید. |
5. | سس را روی سالاد بریزید و به آرامی هم بزنید. روی سالاد تخم کدو بپاشید و سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید