مواد لازم و ترکیبات

۲۰۰ گرم برگهای کاهوی سبز ،مخلوط
۳ عدد پیازچه ، خرد شده
۴-۳ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده تازه
یک عدد انبه هندی کوچک
دو عدد فلفل دلمه ای قرمز
یک عدد آووکادو
یک قاشق غذا خوری آبلیمو
۳ قاشق غذاخوری مغز تخم کدو تنبل،ترجیحاً برشته شده (انتخابی)
چاشنی
آب یک عدد لیمو
مقداری فلفل شیرین
مقداری زیره سائیده
مقداری شکر
یک حبه سیر ، کاملا خردشده
چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون اعلی مقدار کمی سرکه سفید (انتخابی)
نمک

طرز تهیه

1.برگهای کاهو و پیازچه ها و گشنیز تازه را با هم ترکیب کنید و بهم بزنید ، سپس سالاد را به ظرف سرو بزرگ منتقل کنید .
2.انبه هندی را نصف کرده ، دانه های آنرا بوسیله قاشق در آورید . آنرا چهار قاچ کرده ، پوستش را کنده گوشت آنرا قطعه قطعه کنید و سپس روی برگهای سالاد قرار دهید. فلفل ها را نصف کرده هسته و تخم آنرا دور بریزید ، سپس به قطعات باریک ببرید و فلفل ها را هم به سالاد اضافه کنید .
3.آووکادو را از وسط حول هسته آن ببرید و سپس آن دو قسمت را جدا کرده ، هسته را بوسیله چاقو بیرون بیاورید و با دقت پوست آنرا بکنید . گوشت آنرا به قطعات کوچک ببرید و در آبلیمو بگذارید تا رنگ آن عوض نشود . آنرا به بقیه مواد سالاد اضافه کنید .
4.برای تهیه چاشنی ، آبلیمو ،فلفل شیرین ، زیره سائیده ، شکر ، سیر خرد شده و روغن زیتون را با هم ترکیب کنید . برای طعم به آن نمک بیافزائید.
5.چاشنی را روی سالاد ریخته و به آرامی به هم بزنید . اگر طعم گزنده تری می خواهید مقدار کمی سرکه به آن اضافه کنید. اگر مایلید ، دانه های تست شده کدو تنبل را روی آن بپاشید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.