
| ۲۰۰ گرم برگهای کاهوی سبز ،مخلوط | |
| ۳ عدد پیازچه ، خرد شده | |
| ۴-۳ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده تازه | |
| یک عدد انبه هندی کوچک | |
| دو عدد فلفل دلمه ای قرمز | |
| یک عدد آووکادو | |
| یک قاشق غذا خوری آبلیمو | |
| ۳ قاشق غذاخوری مغز تخم کدو تنبل،ترجیحاً برشته شده (انتخابی) | |
| چاشنی | |
| آب یک عدد لیمو | |
| مقداری فلفل شیرین | |
| مقداری زیره سائیده | |
| مقداری شکر | |
| یک حبه سیر ، کاملا خردشده | |
| چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون اعلی مقدار کمی سرکه سفید (انتخابی) | |
| نمک |
| 1. | برگهای کاهو و پیازچه ها و گشنیز تازه را با هم ترکیب کنید و بهم بزنید ، سپس سالاد را به ظرف سرو بزرگ منتقل کنید . |
| 2. | انبه هندی را نصف کرده ، دانه های آنرا بوسیله قاشق در آورید . آنرا چهار قاچ کرده ، پوستش را کنده گوشت آنرا قطعه قطعه کنید و سپس روی برگهای سالاد قرار دهید. فلفل ها را نصف کرده هسته و تخم آنرا دور بریزید ، سپس به قطعات باریک ببرید و فلفل ها را هم به سالاد اضافه کنید . |
| 3. | آووکادو را از وسط حول هسته آن ببرید و سپس آن دو قسمت را جدا کرده ، هسته را بوسیله چاقو بیرون بیاورید و با دقت پوست آنرا بکنید . گوشت آنرا به قطعات کوچک ببرید و در آبلیمو بگذارید تا رنگ آن عوض نشود . آنرا به بقیه مواد سالاد اضافه کنید . |
| 4. | برای تهیه چاشنی ، آبلیمو ،فلفل شیرین ، زیره سائیده ، شکر ، سیر خرد شده و روغن زیتون را با هم ترکیب کنید . برای طعم به آن نمک بیافزائید. |
| 5. | چاشنی را روی سالاد ریخته و به آرامی به هم بزنید . اگر طعم گزنده تری می خواهید مقدار کمی سرکه به آن اضافه کنید. اگر مایلید ، دانه های تست شده کدو تنبل را روی آن بپاشید . |

دیدگاهتان را بنویسید