
۲۰۰ گرم برگهای کاهوی سبز ،مخلوط | |
۳ عدد پیازچه ، خرد شده | |
۴-۳ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده تازه | |
یک عدد انبه هندی کوچک | |
دو عدد فلفل دلمه ای قرمز | |
یک عدد آووکادو | |
یک قاشق غذا خوری آبلیمو | |
۳ قاشق غذاخوری مغز تخم کدو تنبل،ترجیحاً برشته شده (انتخابی) | |
چاشنی | |
آب یک عدد لیمو | |
مقداری فلفل شیرین | |
مقداری زیره سائیده | |
مقداری شکر | |
یک حبه سیر ، کاملا خردشده | |
چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون اعلی مقدار کمی سرکه سفید (انتخابی) | |
نمک |
1. | برگهای کاهو و پیازچه ها و گشنیز تازه را با هم ترکیب کنید و بهم بزنید ، سپس سالاد را به ظرف سرو بزرگ منتقل کنید . |
2. | انبه هندی را نصف کرده ، دانه های آنرا بوسیله قاشق در آورید . آنرا چهار قاچ کرده ، پوستش را کنده گوشت آنرا قطعه قطعه کنید و سپس روی برگهای سالاد قرار دهید. فلفل ها را نصف کرده هسته و تخم آنرا دور بریزید ، سپس به قطعات باریک ببرید و فلفل ها را هم به سالاد اضافه کنید . |
3. | آووکادو را از وسط حول هسته آن ببرید و سپس آن دو قسمت را جدا کرده ، هسته را بوسیله چاقو بیرون بیاورید و با دقت پوست آنرا بکنید . گوشت آنرا به قطعات کوچک ببرید و در آبلیمو بگذارید تا رنگ آن عوض نشود . آنرا به بقیه مواد سالاد اضافه کنید . |
4. | برای تهیه چاشنی ، آبلیمو ،فلفل شیرین ، زیره سائیده ، شکر ، سیر خرد شده و روغن زیتون را با هم ترکیب کنید . برای طعم به آن نمک بیافزائید. |
5. | چاشنی را روی سالاد ریخته و به آرامی به هم بزنید . اگر طعم گزنده تری می خواهید مقدار کمی سرکه به آن اضافه کنید. اگر مایلید ، دانه های تست شده کدو تنبل را روی آن بپاشید . |
دیدگاهتان را بنویسید