توصیه سر آشپز سالاد پاپایا
اگر می خواهید بادام زمینی عطر و بوی بهتری داشته باشد، بادام زمینی ساده، بی نمک و بو نداده تهیه کنید و خودتان آن را حرارت دهید تا طلایی شود. از آنجا که بادام زمینی خیلی سریع قهوهای می شود، دقت کنید نسوزد.

| مواد لازم برای تهیه سس : | |
| ۴ قاشق غذا خوری روغن زیتون | |
| یک قاشق غذا خوری سس ماهی یا سویا سس رقیق | |
| ۲ قاشق غذاخوری آب لیموترش | |
| یک قاشق غذاخوری شکر موسکاوادوی پررنگ | |
| یک قاشق چایخوری فلفل چیلی سبز یا قرمز، ریز خرد شده | |
| مواد لازم برای تهیه سالاد : | |
| یک عدد کاهو پیچ | |
| ¼ کلم سفید کوچک | |
| ۲ عدد پاپایا | |
| ۲ عدد گوجه فرنگی | |
| ۲۵ گرم بادام زمینی تفت داده، نامنظم خرد شده | |
| ۴ عدد پیازچه، پاک کرده و باریک حلقه شده | |
| برگ های ریحان بازل برای تزیین |
| 1. | برای تهیه سس، روغن زیتون، سس ماهی یا سویا سس، آب لیمو، شکر و فلفل چیلی را با هم بزنید. سس را کنار بگذارید ولی گاهی آن را هم بزنید تا شکر حل شود. |
| 2. | کاهو و کلم برگ را ریز کرده، درون کاسه ای بریزید.کاسه را تکان دهید تا به خوبی با هم مخلوط شوند. سپس برای سرو به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کنید. |
| 3. | پوست پاپایاها را بگیرید وآنها را به دو نیم کنید. دانه های آنها را با قاشق بیرون بیاورید و گوشت میوه را باریک ببرید و روی کلم و کاهو درون بشقاب بچینید. |
| 4. | گوجه فرنگی ها را درون آب جوش قرار دهید، بعد از یک دقیقه بیرون بیاورید و پوست آنها را جدا کنید، |
| 5. | پیازچه و بادام زمینی خرد شده را روی سالاد بپاشید. سس را کمی هم زده و روی مواد بریزید و با برگهای ریحان بازل سالاد را تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز سالاد پاپایا
اگر می خواهید بادام زمینی عطر و بوی بهتری داشته باشد، بادام زمینی ساده، بی نمک و بو نداده تهیه کنید و خودتان آن را حرارت دهید تا طلایی شود. از آنجا که بادام زمینی خیلی سریع قهوهای می شود، دقت کنید نسوزد.
دیدگاهتان را بنویسید