مواد لازم و ترکیبات

مواد لازم برای تهیه سس :
۴ قاشق غذا خوری روغن زیتون
یک قاشق غذا خوری سس ماهی یا سویا سس رقیق
۲ قاشق غذاخوری آب لیموترش
یک قاشق غذاخوری شکر موسکاوادوی پررنگ
یک قاشق چایخوری فلفل چیلی سبز یا قرمز، ریز خرد شده
مواد لازم برای تهیه سالاد :
یک عدد کاهو پیچ
¼ کلم سفید کوچک
۲ عدد پاپایا
۲ عدد گوجه فرنگی
۲۵ گرم بادام زمینی تفت داده، نامنظم خرد شده
۴ عدد پیازچه، پاک کرده و باریک حلقه شده
برگ های ریحان بازل برای تزیین

طرز تهیه

1.برای تهیه سس، روغن زیتون، سس ماهی یا سویا سس، آب لیمو، شکر و فلفل چیلی را با هم بزنید. سس را کنار بگذارید ولی گاهی آن را هم بزنید تا شکر حل شود.
2.کاهو و کلم برگ را ریز کرده، درون کاسه ای بریزید.کاسه را تکان دهید تا به خوبی با هم مخلوط شوند. سپس برای سرو به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کنید.
3.پوست پاپایاها را بگیرید وآنها را به دو نیم کنید. دانه های آنها را با قاشق بیرون بیاورید و گوشت میوه را باریک ببرید و روی کلم و کاهو درون بشقاب بچینید.
4.گوجه فرنگی ها را درون آب جوش قرار دهید، بعد از یک دقیقه بیرون بیاورید و پوست آنها را جدا کنید،
5.پیازچه و بادام زمینی خرد شده را روی سالاد بپاشید. سس را کمی هم زده و روی مواد بریزید و با برگهای ریحان بازل سالاد را تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز سالاد پاپایا

اگر می خواهید بادام زمینی عطر و بوی بهتری داشته باشد، بادام زمینی ساده، بی نمک و بو نداده تهیه کنید و خودتان آن را حرارت دهید تا طلایی شود. از آنجا که بادام زمینی خیلی سریع قهوهای می شود، دقت کنید نسوزد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.