مواد لازم و ترکیبات

۲۵۰ گرم پاستا صدفی خشک
۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۴۰۰ گرم رولت فیله ماهی ساردین در آب نمک
۶ عدد سیب زمینی پخته شده
۲ عدد سیب ترش بزرگ
۲ عدد کاهوی سالادی کوچک
۲ عدد لبوی کوچک
۴ عدد تخم مرغ آب پز سفت
۶ عدد پیاز ترشی
نمک و فلفل
۶ عدد خیار شور
۲ قاشق غذاخوری دانه کیپر
۳ قاشق غذاخوری سرکه ترخون

راهنمای دستور پخت

1.یک قابلمه بزرگ آب و کمی نمک را به جوش بیاورید. پاستا را همراه یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به آب افزوده و آنقدر بپزید تا نرم شده ولی زیر دندان بیایند. سپس آن را آبکش نموده و با آب سرد بشویید.
2.ماهی ها، سیب زمینی، سیب، کاهو و لبو را به قطعات کوچک خرد نمایید و در یک کاسه بزرگ مخصوص سرو سالاد بریزید.
3.پاستا را کاملاً آبکش کرده و به محتویات ظرف سالاد بیافزایید و به آرامی مخلوط را هم بزنید تا پاستا و سایر مواد با هم مخلوط شوند. سپس چاشنی نمک و فلفل را اضافه کنید.
4.تخم مرغ ها را با دقت پوست کنده و چهارقاچ کنید. سالاد را با مواد خرد شده از جمله تخم مرغ ، پیاز ترشی، خیارشور و دانه کیپر تزیین نموده، باقیمانده روغن زیتون و سرکه ترخون را روی آن پاشیده، چاشنی بزنید و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز سالاد پاستا و ماهی

چنانچه برای تهیه این سالاد از پاستای سبوس دار استفاده شود ارزش تغذیه ای این غذا بالاتر می رود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.