توصیه سر آشپز سالاد پاستا و ماهی
چنانچه برای تهیه این سالاد از پاستای سبوس دار استفاده شود ارزش تغذیه ای این غذا بالاتر می رود.

| ۲۵۰ گرم پاستا صدفی خشک | |
| ۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| ۴۰۰ گرم رولت فیله ماهی ساردین در آب نمک | |
| ۶ عدد سیب زمینی پخته شده | |
| ۲ عدد سیب ترش بزرگ | |
| ۲ عدد کاهوی سالادی کوچک | |
| ۲ عدد لبوی کوچک | |
| ۴ عدد تخم مرغ آب پز سفت | |
| ۶ عدد پیاز ترشی | |
| نمک و فلفل | |
| ۶ عدد خیار شور | |
| ۲ قاشق غذاخوری دانه کیپر | |
| ۳ قاشق غذاخوری سرکه ترخون |
| 1. | یک قابلمه بزرگ آب و کمی نمک را به جوش بیاورید. پاستا را همراه یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به آب افزوده و آنقدر بپزید تا نرم شده ولی زیر دندان بیایند. سپس آن را آبکش نموده و با آب سرد بشویید. |
| 2. | ماهی ها، سیب زمینی، سیب، کاهو و لبو را به قطعات کوچک خرد نمایید و در یک کاسه بزرگ مخصوص سرو سالاد بریزید. |
| 3. | پاستا را کاملاً آبکش کرده و به محتویات ظرف سالاد بیافزایید و به آرامی مخلوط را هم بزنید تا پاستا و سایر مواد با هم مخلوط شوند. سپس چاشنی نمک و فلفل را اضافه کنید. |
| 4. | تخم مرغ ها را با دقت پوست کنده و چهارقاچ کنید. سالاد را با مواد خرد شده از جمله تخم مرغ ، پیاز ترشی، خیارشور و دانه کیپر تزیین نموده، باقیمانده روغن زیتون و سرکه ترخون را روی آن پاشیده، چاشنی بزنید و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز سالاد پاستا و ماهی
چنانچه برای تهیه این سالاد از پاستای سبوس دار استفاده شود ارزش تغذیه ای این غذا بالاتر می رود.
دیدگاهتان را بنویسید