مواد لازم و ترکیبات

۲۵۰ گرم ماکارونی پنه خشک
۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک عدد کاهوی قرمز، درشت خرد شده
یک عدد کاهو، درشت خرد شده
۹۰ گرم گردوی خرد شده
۲ عدد گلابی رسیده، بدون هسته و نگینی خرد شده
یک شاخه ریز و تازه ریحان بازل
یک دسته شاهی یا برگ ریز و تازه اسفناج، درشت خرد شده
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو
نمک و فلفل
۳ قاشق غذاخوری سرکه سیر
۴ عدد گوجه فرنگی، ۴ قاچ شده
یک عدد پیاز کوچک، خلال شده
یک عدد هویج بزرگ، رنده شده
۲۵۰ گرم پنیر بز، نگینی خرد شده

راهنمای دستور پخت

1.در یک قابلمه بزرگ آب و کمی نمک را جوش بیاورید. پاستا پِنه را به همراه یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به آب افزوده و به مدت ۸ تا ۱۰دقیقه بپزید تا پاستا نرم شده ولی زیر دندان بیاید. آن را آبکش کرده و زیر شیر آب سرد بشویید و دوباره کاملاً آبکش نمایید تا آب اضافی آن گرفته شود . پاستا را کنار بگذارید تا سرد شود.
2.کاهوی قرمز و کاهو را در یک کاسه سالاد بزرگ ریخته و به خوبی با هم مخلوط کنید. روی آن پاستا، گردو، گلابی، ریحان و شاهی یا اسفناج بریزید.
3.آب لیمو، باقیمانده روغن زیتون و سرکه را در یک ظرف با هم مخلوط کرده و روی مواد سالاد بریزید و آنقدر هم بزنید تا به همه مواد سالاد آغشته شود.
4.قطعات گوجه فرنگی، پیاز، هویج رنده شده و پنیر بز خرد شده را به سالاد افزوده و با استفاده از ۲ چنگال به هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. پیش از سرو، سالاد را یک ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود.

توصیه سر آشپز سالاد پاستا با پنیر بز

رادیچیو یا کاهوی (کاسنی) قرمز گونه ای از خانواده گیاه کاسنی است که اصالتاً متعلق به کشور ایتالیا می باشد و طعم آن کمی تلخ است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.