توصیه سر آشپز سالاد پاستا با پنیر بز
رادیچیو یا کاهوی (کاسنی) قرمز گونه ای از خانواده گیاه کاسنی است که اصالتاً متعلق به کشور ایتالیا می باشد و طعم آن کمی تلخ است.
۲۵۰ گرم ماکارونی پنه خشک | |
۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
یک عدد کاهوی قرمز، درشت خرد شده | |
یک عدد کاهو، درشت خرد شده | |
۹۰ گرم گردوی خرد شده | |
۲ عدد گلابی رسیده، بدون هسته و نگینی خرد شده | |
یک شاخه ریز و تازه ریحان بازل | |
یک دسته شاهی یا برگ ریز و تازه اسفناج، درشت خرد شده | |
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو | |
نمک و فلفل | |
۳ قاشق غذاخوری سرکه سیر | |
۴ عدد گوجه فرنگی، ۴ قاچ شده | |
یک عدد پیاز کوچک، خلال شده | |
یک عدد هویج بزرگ، رنده شده | |
۲۵۰ گرم پنیر بز، نگینی خرد شده |
1. | در یک قابلمه بزرگ آب و کمی نمک را جوش بیاورید. پاستا پِنه را به همراه یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به آب افزوده و به مدت ۸ تا ۱۰دقیقه بپزید تا پاستا نرم شده ولی زیر دندان بیاید. آن را آبکش کرده و زیر شیر آب سرد بشویید و دوباره کاملاً آبکش نمایید تا آب اضافی آن گرفته شود . پاستا را کنار بگذارید تا سرد شود. |
2. | کاهوی قرمز و کاهو را در یک کاسه سالاد بزرگ ریخته و به خوبی با هم مخلوط کنید. روی آن پاستا، گردو، گلابی، ریحان و شاهی یا اسفناج بریزید. |
3. | آب لیمو، باقیمانده روغن زیتون و سرکه را در یک ظرف با هم مخلوط کرده و روی مواد سالاد بریزید و آنقدر هم بزنید تا به همه مواد سالاد آغشته شود. |
4. | قطعات گوجه فرنگی، پیاز، هویج رنده شده و پنیر بز خرد شده را به سالاد افزوده و با استفاده از ۲ چنگال به هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. پیش از سرو، سالاد را یک ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود. |
توصیه سر آشپز سالاد پاستا با پنیر بز
رادیچیو یا کاهوی (کاسنی) قرمز گونه ای از خانواده گیاه کاسنی است که اصالتاً متعلق به کشور ایتالیا می باشد و طعم آن کمی تلخ است.
دیدگاهتان را بنویسید