مواد لازم و ترکیبات

۲ عدد کاهوی بزرگ
۲۵۰ گرم پاستا پِنه خشک
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
۸ عدد سیب سرخ
آب ۴ عدد لیمو ترش
شاخه های یک عدد کرفس حلقه شده
۱۱۵ گرم مغز گردوی دو نیم شده
نمک
۲۵۰ میلی لیتر سس مایونز سیر(به توصیه سرآشپز همین صفحه مراجعه کنید)

راهنمای دستور پخت

1.برگ های کاهو را شسته و آبکشی کنید. با دستمال مخصوص آشپزخانه خشک نمایید، سپس به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
2.در همین فاصله، قابلمه ای بزرگ حاوی آب و کمی نمک را جوش بیاورید. پاستا و روغن زیتون را درون قابلمه ریخته و تا هنگامی که نرم شود با حرارت ملایم بجوشانید. سپس پاستا را با آب سرد آبکش نمایید و کنار بگذارید.
3.مغز سیب ها را بیرون آورده و آنها را به صورت مکعب های کوچک خرد کنید و درون ظرفی ریخته و روی آنها آب لیمو ترش بپاشید.
4.پاستا، کرفس، سیب و گردو را با هم مخلوط کرده و به این مخلوط مایونز سیر بیافزایید و کاملاً هم بزنید تا مواد کاملاً به سس آغشته شوند.
5.برگ های کاهو را درون یک کاسه سالادخوری بزرگ ریخته و سالاد پاستا را قبل از سرو، با قاشق روی آن بریزید.

توصیه سرآشپز سالاد پاستا با مایونز سیردار

برای تهیه مایونز سیر، ۲ عدد زرده تخم مرغ را با مقداری نمک و ۶ حبه سیر کوبیده شده هم بزنید و ۳۵۰ میلی لیتر روغن را کم کم به مواد اضافه نمایید. هنگامی که یک چهارم روغن به مواد اضافه شد، ۱ تا۲ قاشق غذاخوری سرکه سفید را به آنها اضافه کنید. دوباره افزودن تدریجی روغن را ادامه دهید و در پایان یک قاشق چایخوری خردل برای مزه دار کردن سس به آن بیافزایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.