مواد لازم و ترکیبات

یک قاشق غذاخوری دانه کاج
۱۷۵ گرم پاستا فوزیلی خشک (مارپیچ یا فنری)
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
۶ عدد گوجه فرنگی
۲۲۵ گرم پنیر موزارلا
یک عدد آواکادوی بزرگ
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو
۳ قاشق غذاخوری ریحان بازل تازه خرد شده
شاخه های ریز و تازه ریحان بازل برای تزیین
نمک و فلفل
مواد لازم برای تهیه سس :
۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ قاشق غذاخوری سرکه
یک قاشق چایخوری خردل
مقداری شکر

راهنمای دستور پخت

1.دانه های کاج را روی یک سینی فر بپاشید و با حرارت گریل فر به مدت ۱ تا ۲دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. سینی را از فر خارج کرده و کنار بگذارید.
2.قابلمه ای بزرگ حاوی آب و کمی نمک را به جوش بیاورید. پاستا فوزیلی و روغن زیتون را درون ظرف ریخته و تا هنگامیکه نرم شود با حرارت ملایم بجوشانید. سپس با آب سرد آبکش نمایید.
3.گوجه فرنگی ها و پنیر موزارلا را به ورقه های نازک برش دهید.
4.آواکادو را دو نیم کنید، هسته آن را جدا کرده و پوست آن را بکنید. سپس آن را از طول به برش های نازک تقسیم کنید و مقداری آبلیمو روی آن بپاشید تا تغییر رنگ ندهد.
5.برای تهیه سس، روغن، سرکه، خردل و شکر را در کاسه ای کوچک ریخته ، با همزن دستی هم بزنید و نمک و فلفل سیاه بیافزایید.
6.حلقه های گوجه فرنگی و پنیر موزارلا و برش های آواکادو را در یک دیس پذیرایی به صورت یک در میان بچینید.
7.پاستای سرد شده را با نیمی از سس و ریحان خرد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. این مخلوط را با قاشق وسط دیس پذیرایی بکشید و باقیمانده سس را روی آن بریزید. دانه های کاج تفت داده را روی آن بپاشید و ظرف غذا را با برگ های ریحان تازه تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید.

سالاد پاستا ایتالیایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.