سالاد پاستا ایتالیایی

یک قاشق غذاخوری دانه کاج | |
۱۷۵ گرم پاستا فوزیلی خشک (مارپیچ یا فنری) | |
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
۶ عدد گوجه فرنگی | |
۲۲۵ گرم پنیر موزارلا | |
یک عدد آواکادوی بزرگ | |
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو | |
۳ قاشق غذاخوری ریحان بازل تازه خرد شده | |
شاخه های ریز و تازه ریحان بازل برای تزیین | |
نمک و فلفل | |
مواد لازم برای تهیه سس : | |
۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
۲ قاشق غذاخوری سرکه | |
یک قاشق چایخوری خردل | |
مقداری شکر |
1. | دانه های کاج را روی یک سینی فر بپاشید و با حرارت گریل فر به مدت ۱ تا ۲دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. سینی را از فر خارج کرده و کنار بگذارید. |
2. | قابلمه ای بزرگ حاوی آب و کمی نمک را به جوش بیاورید. پاستا فوزیلی و روغن زیتون را درون ظرف ریخته و تا هنگامیکه نرم شود با حرارت ملایم بجوشانید. سپس با آب سرد آبکش نمایید. |
3. | گوجه فرنگی ها و پنیر موزارلا را به ورقه های نازک برش دهید. |
4. | آواکادو را دو نیم کنید، هسته آن را جدا کرده و پوست آن را بکنید. سپس آن را از طول به برش های نازک تقسیم کنید و مقداری آبلیمو روی آن بپاشید تا تغییر رنگ ندهد. |
5. | برای تهیه سس، روغن، سرکه، خردل و شکر را در کاسه ای کوچک ریخته ، با همزن دستی هم بزنید و نمک و فلفل سیاه بیافزایید. |
6. | حلقه های گوجه فرنگی و پنیر موزارلا و برش های آواکادو را در یک دیس پذیرایی به صورت یک در میان بچینید. |
7. | پاستای سرد شده را با نیمی از سس و ریحان خرد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. این مخلوط را با قاشق وسط دیس پذیرایی بکشید و باقیمانده سس را روی آن بریزید. دانه های کاج تفت داده را روی آن بپاشید و ظرف غذا را با برگ های ریحان تازه تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید