سالاد پاستا ایتالیایی

| یک قاشق غذاخوری دانه کاج | |
| ۱۷۵ گرم پاستا فوزیلی خشک (مارپیچ یا فنری) | |
| یک قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| ۶ عدد گوجه فرنگی | |
| ۲۲۵ گرم پنیر موزارلا | |
| یک عدد آواکادوی بزرگ | |
| ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو | |
| ۳ قاشق غذاخوری ریحان بازل تازه خرد شده | |
| شاخه های ریز و تازه ریحان بازل برای تزیین | |
| نمک و فلفل | |
| مواد لازم برای تهیه سس : | |
| ۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| ۲ قاشق غذاخوری سرکه | |
| یک قاشق چایخوری خردل | |
| مقداری شکر |
| 1. | دانه های کاج را روی یک سینی فر بپاشید و با حرارت گریل فر به مدت ۱ تا ۲دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. سینی را از فر خارج کرده و کنار بگذارید. |
| 2. | قابلمه ای بزرگ حاوی آب و کمی نمک را به جوش بیاورید. پاستا فوزیلی و روغن زیتون را درون ظرف ریخته و تا هنگامیکه نرم شود با حرارت ملایم بجوشانید. سپس با آب سرد آبکش نمایید. |
| 3. | گوجه فرنگی ها و پنیر موزارلا را به ورقه های نازک برش دهید. |
| 4. | آواکادو را دو نیم کنید، هسته آن را جدا کرده و پوست آن را بکنید. سپس آن را از طول به برش های نازک تقسیم کنید و مقداری آبلیمو روی آن بپاشید تا تغییر رنگ ندهد. |
| 5. | برای تهیه سس، روغن، سرکه، خردل و شکر را در کاسه ای کوچک ریخته ، با همزن دستی هم بزنید و نمک و فلفل سیاه بیافزایید. |
| 6. | حلقه های گوجه فرنگی و پنیر موزارلا و برش های آواکادو را در یک دیس پذیرایی به صورت یک در میان بچینید. |
| 7. | پاستای سرد شده را با نیمی از سس و ریحان خرد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. این مخلوط را با قاشق وسط دیس پذیرایی بکشید و باقیمانده سس را روی آن بریزید. دانه های کاج تفت داده را روی آن بپاشید و ظرف غذا را با برگ های ریحان تازه تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید. |

دیدگاهتان را بنویسید