مواد لازم و ترکیبات

۲۲۵ گرم پاستا صدفی خشک
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱۱۵ گرم مغز گردوی نصف شده
مخلوطی از سبزیجات و کاهوهای سالادی از قبیل رادیچیو قرمز، کاسنی فرنگی، اسکارول، راکت، شابانک، کاهو
۲۲۵ گرم پنیر دولچه لاته، ریز خرد شده
مواد لازم برای تهیه سس سالاد :
۲ قاشق غذاخوری روغن گردو
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر
۲ قاشق غذاخوری سرکه
نمک و فلفل

راهنمای دستور پخت

1.یک قابلمه بزرگ آب و کمی نمک را بجوشانید. پاستا صدفی را به همراه روغن زیتون به آن افزوده و به مدت ۸ تا ۱۰دقیقه بپزید تا پاستا نرم شده ولی زیر دندان بیاید. سپس آن را آبکش کرده، زیر شیر آب سرد گرفته، دوباره آبکش نموده و کنار بگذارید. ، رزماری و سیر را به همراه گوجه فرنگی ها در حالیکه پوست آنها رو به بالا باشد، روی سینی فر قراردهید.
2.مغز گردوها را روی سینی فر پخش نموده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در فری که از قبل گرم شده، تُست کنید. آنها را کنار بگذارید تا خنک شوند.
3.برای تهیه سس، روغن گردو، روغن زیتون و سرکه را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کرده، به هم بزنید و چاشنی نمک و فلفل را اضافه کنید.
4.برای تهیه سالاد، برگ های سبزیجات سالادی را در یک کاسه بزرگ مخصوص پذیرایی بچینید. پاستای سرد شده را وسط سبزیجات بریزید و پنیر دولچه لاته را روی آن بپاشید. کمی قبل از سرو، سس را روی سالاد ریخته، گردوهای تست شده را روی آن پخش کرده و با هم مخلوط نمایید تا سس سالاد به همه مواد آغشته شود. بلافاصله سالاد را سرو نمایید.

توصیه سرآشپز سالاد پاستا، پنیر و گردو

دولچه لاته یک پنیر ایتالیایی نیمه نرم دارای رگه های آبی رنگ است. بافت آن خامه ای و نرم، دارای طعمی دلپذیر، اما تند و تیز است. به جای آن می توانید از پنیر روکفورت استفاده کنید. رعایت این نکته ضروری است که هر نوع پنیری که انتخاب می کنید باید دارای بهترین کیفیت و شرایط مصرف باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.