سالاد هویج و گشنیز

| ۴ عدد هویج بزرگ | |
| ۲ عدد ساقه کرفس، خلال شده | |
| ۲ قاشق غذاخوری گشنیز تازه، درشت خرد شده | |
| مواد لازم برای تهیه سس : | |
| یک قاشق غذاخوری روغن کنجد | |
| ½ ۱ قاشق غذاخوری سرکه | |
| ½ قاشق چایخوری شکر | |
| ½ قاشق چایخوری نمک |
| 1. | برای تهیه ورقه های هویج تزیین شده به شکل گل،مطابق تصویر، قبل از خرد کردن هویج باید چند شیار طولی روی آن ایجاد نمایید. |
| 2. | هر یک از هویج ها را با استفاده از تیغه ورقه کن رنده، بسیار باریک ورقه کنید. |
| 3. | کرفس، هویج و گشنیز را در کاسه ای ریخته و با هم ترکیب نمایید. |
| 4. | برای تهیه سس، روغن کنجد، سرکه، شکر و نمک را در کاسه جداگانه ای با هم ترکیب کنید. |
| 5. | قبل از سرو سالاد، مخلوط هویج، کرفس و گشنیز را به سس آغشته کرده و در ظرف مخصوص پذیرایی چیده و سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید