توصیه سر آشپز سالاد نودل و انبه
در صورت تمایل، می توانید سس بادام زمینی را قبل از ریختن روی سالاد نودل، گرم کنید.
۲۵۰ گرم نودل (رشته چینی) تخم مرغی | |
۲ قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی | |
۴ عدد پیاز شالوت، نگینی خرد شده | |
۲ حبه سیر، کوبیده شده | |
یک عدد فلفل چیلی قرمز، دانه گرفته و حلقه شده | |
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، دانه گرفته و حلقه شده | |
یک عدد فلفل دلمه ای سبز، دانه گرفته و حلقه شده | |
یک عدد انبه رسیده، نوارهای باریک برش خورده | |
۲۵ گرم بادام زمینی شور، خرد شده | |
مواد لازم برای تهیه سس : | |
۴ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی | |
۱۰۰ میلی لیتر شیر نارگیل | |
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی |
1. | نودل های تخم مرغی را در ظرف یا کاسه بزرگی بریزید. به مقدار کافی آب جوش روی رشته ها بریزید تا روی آنها را بگیرد و به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید کنار بمانند و خیس بخورند. |
2. | روغن بادام زمینی را درون یک وُک از قبل گرم شده یا یک ماهیتابه بزرگ حرارت دهید. |
3. | پیاز شالوت، سیر کوبیده، فلفل چیلی و فلفل دلمهای های حلقه شده را داخل ماهیتابه یا وُک ریخته و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید و هم بزنید. |
4. | نودل ها را در آبکش بریزید تا آب آنها گرفته شود. رشته های آبکش شده و برش های انبه را به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه حرارت دهید. |
5. | سالاد نودل و انبه را در دیس مخصوص پذیرایی بریزید و بادام زمینی خرد شده را روی آن بپاشید. |
6. | برای تهیه سس، کره بادام زمینی، شیر نارگیل و رب گوجه را خوب با هم مخلوط کرده، سپس با قاشق روی سالاد بریزید و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز سالاد نودل و انبه
در صورت تمایل، می توانید سس بادام زمینی را قبل از ریختن روی سالاد نودل، گرم کنید.
دیدگاهتان را بنویسید