مواد لازم و ترکیبات

۲۵۰ گرم نودل (رشته چینی) تخم مرغی
۲ قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی
۴ عدد پیاز شالوت، نگینی خرد شده
۲ حبه سیر، کوبیده شده
یک عدد فلفل چیلی قرمز، دانه گرفته و حلقه شده
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، دانه گرفته و حلقه شده
یک عدد فلفل دلمه ای سبز، دانه گرفته و حلقه شده
یک عدد انبه رسیده، نوارهای باریک برش خورده
۲۵ گرم بادام زمینی شور، خرد شده
مواد لازم برای تهیه سس :
۴ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی
۱۰۰ میلی لیتر شیر نارگیل
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

طرز تهیه

1.نودل های تخم مرغی را در ظرف یا کاسه بزرگی بریزید. به مقدار کافی آب جوش روی رشته ها بریزید تا روی آنها را بگیرد و به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید کنار بمانند و خیس بخورند.
2.روغن بادام زمینی را درون یک وُک از قبل گرم شده یا یک ماهیتابه بزرگ حرارت دهید.
3.پیاز شالوت، سیر کوبیده، فلفل چیلی و فلفل دلمهای های حلقه شده را داخل ماهیتابه یا وُک ریخته و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید و هم بزنید.
4.نودل ها را در آبکش بریزید تا آب آنها گرفته شود. رشته های آبکش شده و برش های انبه را به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه حرارت دهید.
5.سالاد نودل و انبه را در دیس مخصوص پذیرایی بریزید و بادام زمینی خرد شده را روی آن بپاشید.
6.برای تهیه سس، کره بادام زمینی، شیر نارگیل و رب گوجه را خوب با هم مخلوط کرده، سپس با قاشق روی سالاد بریزید و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز سالاد نودل و انبه

در صورت تمایل، می توانید سس بادام زمینی را قبل از ریختن روی سالاد نودل، گرم کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.