مواد لازم و ترکیبات

۳ عدد میوه پشن فروت
۱۲۵ گرم شکر دانه ریز مرغوب
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه آب
یک عدد انبه
۱۰ عدد میوه لیچی تازه یا کنسروی (سرخالوی چینی)
یک عدد میوه ستاره ای

طرز تهیه

1.میوه پشن فروت را به دو نیم کرده و گوشت میوه را در صافی فشار دهید و داخل یک قابلمه بریزید.
2.شکر و آب رادر داخل قابلمه به میوه اضافه کنید و بر روی حرارت قرار دهید تا به آرامی بجوشد.
3.برش های ضخیمی از هر دو طرف انبه تا جایی که امکان دارد نزدیک هسته انبه ببرید. سپس تکه های بزرگی از گوشت میوه انبه را که در قسمت هسته انبه باقی مانده ببرید.
4.در دو تکه بریده شده در دو طرف انبه، ۳ برش عمودی و ۳ برش افقی ایجاد کنید تا طرحی مشبک پیدا کند. دقت کنید پوست انبه را نبرید.
5.داخل انبه را به بیرون فشاردهید تا مکعب های ایجاد شده در میوه از هم جدا شوند، سپس به آسانی میتوانید آنها را با چاقو از پوست انبه جدا کنید.
6.لیچی را پوست گرفته و هسته را درآورید و میوه ستاره ای را به ۱۲ برش ببرید.
7.میوه انبه، لیچی و میوه ستاره ای را به شربت میوه پشن فروت اضافه کنید تا به مدت ۵ دقیقه در شربت آبپز شود. سپس با قاشق میوه ها را از شربت خارج کنید.
8.شربت را به مدت ۵ دقیقه به آرامی بجوشانید تا غلیظ شود و قوام آید.
9. برای سرو، سالاد میوه ها را در کاسه هایی برای هر نفر تقسیم کرده و شربت را روی آن بریزید و گرم سرو نمایید.

توصیه سر آشپز سالاد میوه عجیب

لیچی یا سرخالوی چینی شیرین میوه ای معطر و شبیه به توت فرنگی است که پوست آن سرخ،چرم مانند و تیغ تیغی است. قسمت خوراکی آن سفید، شفاف، سفت و آبدار است.

خامه هل دار همراه مناسبی برای هر نوع سالاد میوه است. دانه های ۸ عدد هل را بکوبید و با ۳۰۰ میلی لیتر/ ½ پیمانه خامه زده شده مخلوط کنید و هم بزنید تا فرم بگیرند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.